Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Boszorkány vagyok, kéne egy...

Boszorkány vagyok, kéne egy tanár, van valaki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező orvos remélem azért már látott, kezelés nélkül nem lenne jó ha emberek közé mennél.
2010. dec. 14. 18:11
 22/44 anonim ***** válasza:
24%
boszorkány figyelj már te amugy jólvagy ? :D
2010. dec. 14. 18:24
 23/44 anonim ***** válasza:
65%

Igazából nem tudom, miről beszélünk... Nem ismered a boszorkányágazatokat... Nem tudod, mi az a beavatás (mert nem csak a wiccáknál van ilyen, hanem mindenhol)... Azt mondod, hogy "benned van", de hogy mi, azt sem tudod... Szerintem ne égesd magad itt tovább. Fogalmad sincs arról, ki a boszorkány. Ha olvasnál más gondolataiban és teleportálni tudnál, akkor sem lennél boszorkány.

Hagyd az egészet, vagy előtte olvass (jó)pár könyvet, mert meglát egy valódi és kiröhög...

2010. dec. 14. 18:33
 24/44 A kérdező kommentje:
Túl sok a nézőpont...tudok dolgokat a boszorkányságról, de azt nem tudom itt elmondani...
2010. dec. 14. 18:50
 25/44 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen igazad van, Kérdező. Ahhoz kell ráérő idő, hogy az ember belekössön a nyelvtanba - de hát a szakmai ártalom, és nem, nem magyartanár vagyok - , de ahhoz már nem kell, hogy nyomj egy shift-et a másodperc töredéke alatt.

A kifogások meg rosszak. És igen, fontos hogy valaki tudjon normálisan írni, mert elvileg magyar vagy, gondolom még azt is hiszed magadról, hogy igényes...akkor? Ne egy olyan akarjon már felvágni mindenféle tudásával (én nem vagyok boszorkány, mégis ismerem a mágia fajtáit, az ágazatokat és a mágia- és vallástörtrénelmet tanár nélkül is), aki egy nyomvadt billentyű benyomására nem képes.

Érted a lényegét? Aki alapvető dolgokra igénytelen, ne játsszon világmegváltót.

2010. dec. 14. 18:52
 26/44 anonim ***** válasza:
29%
Varázsold el magad egy nyelvtankönyvel, anyád is jobban örülne neki.
2010. dec. 14. 18:54
 27/44 A kérdező kommentje:

világmegváltót? felvágni?

Fogalmad sincs róla, mi folyik körülöttem...nem tudok smemit, ezért nem tartom magam angyra, ezért kéne egy tanár...

Segítséget kértem, (nem a nyelvtanban) és nem felvágni jöttem ide, ha fel aakrok vágni, indítok egy blogot, vagy felkeresek egy riportert, csak hogy nincs mire, mert semmit nem tudok, és mivel egy kezemen már nem tudom megsázmolni hányan mondták, hogy az vagyok és az a sorsom, szükségem lenne egy tanárra...nem akkor akarok mindenre rádöbbenni amikor már késő, nem akkor akarom megtudni ami fontos, amikor már rég szükség lenne rá....

2010. dec. 14. 18:57
 28/44 anonim ***** válasza:
53%
Abba egyetértünk hogy már rég szükséged lenne segítségre.
2010. dec. 14. 19:00
 29/44 anonim válasza:
90%

mennyi bunkó ember van itt-.-

látszik mennyien unatkoznak...idióták

ez az oldal nem azért van hogy valakit kifikázzatok hanem segítsetek..

remélem majd ha ti egyszer ehhez az oldalhoz fordultok ti is szembesültök hasonló gyökerekkel mint amilyenek ti vagytok...páás

2010. dec. 14. 19:18
 30/44 anonim válasza:
Leírtam a címemet vegyél fel:) 22/L
2010. dec. 14. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!