Boszorkány vagyok, kéne egy tanár, van valaki?
Fenét...nem játszom iyleneket...
Energia, fekete például dühből...neki egy villanykörtének...és annak annyi...de simán el is tudom küldeni, hagyni, hogy úgymond elpárologjon az energia...
Amjd akkor leszel boszorkány, hogyha beavatnak... Tudod egyáltalán, hogyan zajlik egy beavatás?
Ne dobálózz a boszorkány kifejezéssel, mert alaptalan. Attól, hogy tudsz pár kunsztot, nem leszel boszi.
Kedves kérdező!
Milyen boszorkányképességeid vannak? Lehet, hogy tudok segíteni, de tudnom kéne, miről van pontosan szó. A boszorkányság szerteágazó misztikus ág, kíváncsi vagyok, te mely szegmesét uralod.
De, hogy valaki ennyire ráérjen, hogy a nyelvtanba kössön bele...ha az ember, a plafonon vana z idegtől, és még siet is, lehet nem érdekli a nyelvtan...
Tudatlan vagyok...csaka zt tudom, hogy magamban hordozom...de azt nem, hogy melyik ágát úzöm...és azt se milyen ágak vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!