Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Boszorkány vagyok, kéne egy...

Boszorkány vagyok, kéne egy tanár, van valaki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, mit értesz az alatt,hogy boszorkány vagy? Hogy ez miben nyilvánul meg?
2010. dec. 14. 15:37
 12/44 A kérdező kommentje:
Fekete és fehér mágiát is képes vagyok elviselni, illetve kezelni...
2010. dec. 14. 15:39
 13/44 anonim ***** válasza:
De mit értesz azon, hogy képes vagy kezelni? Szerelmi kötést csinálsz, és az beválik, vagy mi?
2010. dec. 14. 16:00
 14/44 A kérdező kommentje:

Fenét...nem játszom iyleneket...

Energia, fekete például dühből...neki egy villanykörtének...és annak annyi...de simán el is tudom küldeni, hagyni, hogy úgymond elpárologjon az energia...

2010. dec. 14. 16:24
 15/44 anonim ***** válasza:

Amjd akkor leszel boszorkány, hogyha beavatnak... Tudod egyáltalán, hogyan zajlik egy beavatás?

Ne dobálózz a boszorkány kifejezéssel, mert alaptalan. Attól, hogy tudsz pár kunsztot, nem leszel boszi.

2010. dec. 14. 16:48
 16/44 A kérdező kommentje:
izé...nem a wiccáról besézlek, ahol emgy a beavatósdi, hanem a születéstől fogva boszorkányképességeket hordozókról...mert ez az igazi boszorkányság...a wicca más, csak őket is boszorkánynak hívják...
2010. dec. 14. 16:52
 17/44 A kérdező kommentje:
egyébként épp erről szól a kédés...hogy tnaulni szeretnék....boszorkánynak születtem, de nem tudok smemit...tanulni szeretnék, kéne, egy tanár, vagy legalább egy másik boszorkány, aki tanácsot ad!
2010. dec. 14. 16:58
 18/44 anonim ***** válasza:
35%
Hát, tudod ha még a magyar nyelvtan sem tudod helyesen használni, akkor nem sokra mész a képességeiddel. A főnök nem azt nézni majd, hogy hány villanykörtét vágsz tönkre.
2010. dec. 14. 17:08
 19/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen boszorkányképességeid vannak? Lehet, hogy tudok segíteni, de tudnom kéne, miről van pontosan szó. A boszorkányság szerteágazó misztikus ág, kíváncsi vagyok, te mely szegmesét uralod.

2010. dec. 14. 17:09
 20/44 A kérdező kommentje:

De, hogy valaki ennyire ráérjen, hogy a nyelvtanba kössön bele...ha az ember, a plafonon vana z idegtől, és még siet is, lehet nem érdekli a nyelvtan...

Tudatlan vagyok...csaka zt tudom, hogy magamban hordozom...de azt nem, hogy melyik ágát úzöm...és azt se milyen ágak vannak...

2010. dec. 14. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!