Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most én akkor valami boszorkán...

Most én akkor valami boszorkány vagyok?

Figyelt kérdés

Most történt néhány perccel ezelőtt ez a dolog, és teljesen le vagyok döbbenve.

Anyámhoz jött látogatóba egy nő, akit nem nagyon bírok és akkor mondogattam magamban, hogy "5 perc múlva el fog menni, nagyon súrgős dolga akad majd" és lám csak, pontosan 5 perc múlva csöngött a telefonja, megitta gyorsan a kávéját és már ment is.

Oké, erre mondhatnám, hogy mázlim volt, de máskor is előfordult már velem ilyen, hogyha valami bajban voltam, akkor hirtelen jött segítség meg ilyenek. Pl az volt még nagy sokk számomra, hogy voltam egy koncerten, de olyan nagy volt a tömeg, hogy alig láttam valamit és nagyon bosszankodtam, mert a kedvenc együttesem lépett fel, akit addig élőben még nem láttam és akkor elkezdtem mondani magamban, hogy "nagyon jó lesz, jól fogom magam érezni, látni is fogom őket" és akkor hirtelen az énekes bejött a nézők közé és kb 2 méterre tőlem énekelt el egy dalt.

Lehet, hogy hülyeség, de eléggé meg vagyok ijedve magamtól.

2011. aug. 18. 17:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
Én ezeket véletlennek hívom.
2011. aug. 18. 18:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, de én a helyedben nem hangoztatnám ezt mert, még végén máglyán végzed. :S
2011. aug. 18. 18:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Én is véletlennek hívom, de nem csak ez a két eset volt, hanem egy csomó.
2011. aug. 18. 18:08
 4/14 anonim ***** válasza:
És hány olyan, amikor meg nem történt meg :)
2011. aug. 18. 18:11
 5/14 Ivan Iljics ***** válasza:

Elsőnek van igaza. Egyszerű véletlen egybeesésről van szó. Csak az emberek hajlamosak a szerencsés véletleneknek jelentést tulajdonítani.

Javaslom olvasd el Martin Plimmer és Brian King közös könyvét. "A véletlen játékai". Megmagyarázza.

2011. aug. 18. 18:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Az hogy befolyásoltál egy másik Embert, még nem boszorkányság. Ezt bármely erősebb akaratú egyén meg tudja tenni.
2011. aug. 18. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:
^Nuff said.
2011. aug. 18. 18:31
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
Hülye vagy te nem boszorkány :D
2011. aug. 18. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Jó az akaraterőd. ami egy jó dolog. Ne foglalkozz ezekkel akik lehülyéznek nem tudnak ők semmit.:D velem is szokott ilyen lenni:D
2011. aug. 19. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
hogynetudnék.. több mindent tudok mint te, háhá:D
2011. aug. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!