T*i mit gondolt*ok erről az elméletről?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy légyszi ne fikázzatok főleg mert csak 13 vagyok.Annyit hallani arról hogy milyen régóta van a föld meg hogy hogyan keletkeztek az emberek stb. Nekem egyszer az jutott eszembe hogy mi van ha ez egy körforgás?Úgy értem hogy egyszer volt egy emberiség és vagy eljutottak addig mint mi vagy majdnem addig mint mi vagy tovább mint mi a technikában a fejlődésben stb., csak kihaltak.És ki tudja hányszor,mondjuk mindig volt valami pl a jégkorszak meg ezek és mondjuk most is lesz és kezdődik előről.Ti mit gondoltok erről és szerintetek ez mennyire lehetséges?2010. nov. 23. 22:23
22/23 A kérdező kommentje:
hát nekem nem jön be ez az eon-os de amennyi ember annyi vélemény azért felpontozlak :D
2010. nov. 25. 21:50
23/23 anonim válasza:
:) ez nem 1 vélemény ez a spiritiszták véleménye. Igaz sok mindent nem írtam le. Persze mindenki abban hisz amiben akar, mivel minden lénynek saját akarata van(emberi lény+isten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!