Mit gondoltok erről az elméletről? Lehetséges?
Van egy barátnőm, aki egy közös fiú barátunkkal néha beszélget 1-2 komolyabb témáról, de még sosem mondta, hogy miről, még amikor kérdeztem sem. (nem akar a fiútól semmit, nem jön be neki, tehát ilyesmiről szó sincs)
Ez a barátnőm eddig mindent elmondott nekem, ha valakivel beszélgetett olyan dolgokról is, amikről nem kellett volna tudnom (még ha megkérte is h ne mondja el senkinek, nekem azt is elmondta). Ezzel a barátunkkal kapcsolatban viszont nem mondott még semmit, ha kérdeztem sem. (ilyenkor azt mondta, hogy még nem beszélték meg teljesen.)
Lehetséges szerintetek, hogy rólam beszéltek ezen alkalmakkor? És ez miatt nem mond semmit a barátnőm? (rákérdezett, hogy csaj-ügyben mondott e nekem valamit a haverunk.)
15,5/L (barátnőm: 16, haverunk: 15)
első válaszoló: mindig mindent elmond, komoly dolgokat is, amikről nem lehetne tudom, legjobb barátnők vagyunk, a pasiügyeinket is mindig megbeszéljük, ha alakulna közöttük valami, elmondaná, de mondta már, hogy nem jön be neki, nem jönne vele össze, tehát ez kilőve.
második válaszoló: nem vagy se az anyám, se az apám, ha annyira akarsz, menj te aludni, nem sok közöd van ahhoz, hogy ébren vagyok e, vagy sem. másrészt off-ot nem kértem. köszipuszi (:
köszipiuszi? :D
tejóég
figyelj, majd rájössz, h a legjobb barátnőség nem azt jelenti, h nem lehet saját élete. és legyen neked is. mi van ha rólad beszéltek? SEMMI, mindenki szokott beszélni a barátnőiről, még a legjobbra is panaszkodunk néha, ne mondd h te sosem teszed
"Mit gondoltok erről az elméletről?"
Várom az elméletet. Amit eddig leírtál az csak egy hétköznapi szitu. Szóval hol van az az elmélet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!