Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » T*i mit gondolt*ok erről az...

T*i mit gondolt*ok erről az elméletről?

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy légyszi ne fikázzatok főleg mert csak 13 vagyok.Annyit hallani arról hogy milyen régóta van a föld meg hogy hogyan keletkeztek az emberek stb. Nekem egyszer az jutott eszembe hogy mi van ha ez egy körforgás?Úgy értem hogy egyszer volt egy emberiség és vagy eljutottak addig mint mi vagy majdnem addig mint mi vagy tovább mint mi a technikában a fejlődésben stb., csak kihaltak.És ki tudja hányszor,mondjuk mindig volt valami pl a jégkorszak meg ezek és mondjuk most is lesz és kezdődik előről.Ti mit gondoltok erről és szerintetek ez mennyire lehetséges?
2010. nov. 23. 22:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
de most gondoljatok már bele a csont meszesedik (eezért maradt fenn a dinóké is) akkor a korábbi embercsontok is fenmaradtak volna !
2010. nov. 23. 23:07
 12/23 Szenthelyi Árpád ***** válasza:
Itt most nem évmilliókról, hanem sokkal inkább évmilliókszor évmilliárdokról beszélünk. Annyi idő alatt pedig még az univerzum is körömnyire zsugorodik, hogy újra kitágulhasson.
2010. nov. 23. 23:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Nemrégiben volt egy műsor, miszerint ahhoz is megfelelő körülmények kellettek, hogy a dinók csontja megmaradjon. Nem emlékszem a részletekre, bosi. Viszont ha ebből indulok ki, akkor nem feltétlenül kell, hogy az elődeinké is megmaradjon: tehát attól, hogy még nincs leletünk róla, lehetséges.
2010. nov. 23. 23:18
 14/23 anonim ***** válasza:
23:18-as vagyok, és a 23:07-esnek írtam ezt.
2010. nov. 23. 23:19
 15/23 anonim válasza:

Vagy az is lehet, hogy a körforgás egyes szakaszai olyan hosszúak, hogy most pont a mi jelenünk az első ciklus. Majd jön a még fejlettebb stádium, aztán a pusztulás és onnan kezdődik minden elölről. :)

Amúgy tényleg nem zárhatjuk ki teljesen amit írtál, de ebbe belegondolni is fáj. Mmint az emberi agy még az 1000 évvel ezelőtti sem tudja felfogni, nemhogy a több milliárd évvel ezelőtti dolgokat elképzelni...

Szerintem meg nagyon is pozitív, hogy ilyen fiatalon hasonlókon gondolkodsz.

Ja és nem hiszem, hogy a föld magjában bárki élne, mert azt már bizonyították hogy nem szilárd és hogy nincs ott élet. :)

2010. nov. 23. 23:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Eric von Daniken nyomozott, és írt hasonló témákban könyveket, ilyen pl a "Sötét kőkorszak?" című könyve is.

Érdekes kérdés, és valóban vannak olyan nyomok: egyiptomi hieroglifák repülő szerkezetekről, őskori galvánelem: [link]

és társaik.

Érdekes, de talán mégsem olyanok voltak az ókori, és az előtti idők, ahogy azt ma elképzeljük.

2010. nov. 24. 01:18
 17/23 A kérdező kommentje:
:D köszi a válaszokat!!!:D továbbra is felpontozlak titeket :D de persze nem csak ezért akartam választ XD
2010. nov. 24. 10:01
 18/23 anonim ***** válasza:

En is ugy gondolkodtam, ahogy te, kedves kerdezo! :)

Hogy ez egy korforgas...oskor, kialakult emberiseg, annak pusztulasa, jegkorszak dinok, s megint oskor. Csak szerintem ez kulonbozo bolygokon zajlott le...(ugyebar az elottem valaszolok mondtak, hogy akkor maradvanyok lennenek)Minenki tudja, hogy pl. A Venusz is Fold tipusu bolygo, csak mergezo gazakkal van tele, pl metan, szen-dioxid. Es vannak olyan elmeletek, miszerint valaha ott is elet volt, de arra a sorsra jutott, mint a Foldunk, s lassan uveghazhatas ala kerult...Nem hiszek az UFOk ban :D csak egy kis elmelet.Hogy nehenyan "kimenekulhettek"(lol) az valaha elo bolygorol, mikor lattak a pusztulasat, s az ok leszarmazottjaik lehetnek az ufok...(na jo, ez baromsag...:D)

Szoval szerintem nem hulyeseg, amit mondtal, csak reszletkerdes. Ja, es 15/L

2010. nov. 24. 17:29
 19/23 anonim ***** válasza:

En is ugy gondolom, hogy jol erzed. Nagyon sok varost talaltak a viz alatt pl.

A hegyeken talaltak tengerbol szarmazo kagylokat stb.

Igen a foldnek is uja kell szuletni, frissulni kell.

2010. nov. 24. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:

tudomány fejlődése vagy inkább ugy fogalmaznék,hogy az "okosok" azt mondja ez ennyi milio éves mebg annyi.

miből mondja meg??????

oké kitalált egy ilyen készüléket meg ilyen repedés meg ilyen olyan ,de akkor se saccoljon mert hülyeség.

7 korszak van (7eon)

minden eonnal megvolt a maga krisztusa.

1 eon elbukott.

2 már nem és onnantol van élet.

most a negyedik eon-t éljük

2102 ben fejeződik be a 4 eon.

átis lépünk az 5 be

1eon=kb 25-27 ezer év

.akkor számoljatok,persze engem nem érdekel ki mit hisz meg ki mit mond ezek az infok egyenesen a fentiektől jön és ezeket nem csak én tudom. angyalkommunikácio.

2010. nov. 25. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!