Mit hallottunk éjjel?
Párom és én éjjel a szobában lélegző hangot hallottunk mindketten.
Először arra lettem figyelmes, hogy ő figyel valamire, erre én is figyelni kezdtem és hallottam egy olyan hangot ami vagy mindig a kilégzés vagy mindig a belégzés, de nem volt szinkronban egyikünkével sem.
Párom azt mondta valaki horkol, a szomszéd lehetett (ikerház és a hálószoba a szomszéddal közös falnál van), de 2 és fél éve lakunk itt és soha nem hallottuk a szomszéd horkolását vagy éppen lélegzését.
Komolyan arra gondoltam, hogy van egy állat a szobában.
Párom felkapcsolt egy nagyon pici fényt (elektromos gyertya, amit meg kell kicsit rázni a fel- illetve lekapcsoláahoz) és erre megszűnt a hang....
Nem hiszek természetfeletti dolgokban, állat viszont nem került elő reggelre sem.
De furcsa lenne ha a szomszéd pont akkor változatott volna horkoláson, légzésen, amikor fényt csináltunk nálunk.
Semmi egyéb hang nem volt.. Nem hallottuk, hogy állat mocorogna.
Hozzáteszem hogy nem LSD-ztünk, hogy lélegezzen a fal, de még csak alkoholt sem ittunk.
Amúgy nem volt félelmetes.
4. Jó hangos lehet, mert a kert az ablak alatt 6 méterre van + én rosszul hallok.
És két és fél év alatt soha nem hallottuk ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!