Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz az, hogyha a saját...

Igaz az, hogyha a saját utamon járnék, akkor azt legbelül érezném?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy elvileg ha valaki élete a megfelelő tapasztalás útján van, akkor bőség, fejlődés és könnyedség járja át. Ezt lehet érezni, és így könnyű a jelenben élni.

Ha pedig valami szegénységet hoz, rossz érzéseket, szorongást, betegséget, akkor arról az útról le kell lépni.

Nekem ilyen problémám van évek óta. Szeretném ennek a spirituális okát megtudni. Biztos sokan fogjátok írni, hogy minden tapasztalás a fejlődést segíti, és minden okkal történik.

Az, hogy sikertelen vagyok valamiben amit régóta hajtok, az milyen okra vezethető vissza?

júl. 21. 21:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Miért, amikor volt tudatalattija akkor nem ő volt az élet? Az élet pakolja bele a tudatalattiba azt, amit. Hogyha nem pakolná bele akkor nem lenne. Akkor miért is nekem kell ezzel foglalkoznom?

Szerintem az ilyet amúgy sem lehet elérni.

júl. 24. 18:47
 42/46 anonim ***** válasza:

50

Ha tudatos vagyok akkor számítana?

júl. 24. 18:47
 43/46 anonim ***** válasza:

Költői kérdés, számodra nem lenne kérdés, ezért is szól minden a tudatosságról.

A tudatosságot önismereten keresztül is el lehet érni.

Vagy az önismeretet tudatosságon keresztül.

júl. 24. 18:59
 44/46 anonim ***** válasza:

Az önismeretnek szerintem semmi értelme, mert senkit nem lehet berakni dobozokba, senki nem definiálható, és mire valamit megállapítok magamrol, holnap felkelek és már máshogy van.

Felesleges.

júl. 24. 19:05
 45/46 anonim ***** válasza:

Akkor neked itt ezen a ponton valószínűleg megrekedt a fejlődésed.

Dönthetsz hogy előre törsz a fősodrásban vagy vissza regresszálsz.

Vagy... folytatod tovább az önismeret útját.

júl. 24. 19:11
 46/46 anonim ***** válasza:
Nem döntök.
júl. 24. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!