Igaz az, hogyha a saját utamon járnék, akkor azt legbelül érezném?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy elvileg ha valaki élete a megfelelő tapasztalás útján van, akkor bőség, fejlődés és könnyedség járja át. Ezt lehet érezni, és így könnyű a jelenben élni.
Ha pedig valami szegénységet hoz, rossz érzéseket, szorongást, betegséget, akkor arról az útról le kell lépni.
Nekem ilyen problémám van évek óta. Szeretném ennek a spirituális okát megtudni. Biztos sokan fogjátok írni, hogy minden tapasztalás a fejlődést segíti, és minden okkal történik.
Az, hogy sikertelen vagyok valamiben amit régóta hajtok, az milyen okra vezethető vissza?
Miért, amikor volt tudatalattija akkor nem ő volt az élet? Az élet pakolja bele a tudatalattiba azt, amit. Hogyha nem pakolná bele akkor nem lenne. Akkor miért is nekem kell ezzel foglalkoznom?
Szerintem az ilyet amúgy sem lehet elérni.
50
Ha tudatos vagyok akkor számítana?
Költői kérdés, számodra nem lenne kérdés, ezért is szól minden a tudatosságról.
A tudatosságot önismereten keresztül is el lehet érni.
Vagy az önismeretet tudatosságon keresztül.
Az önismeretnek szerintem semmi értelme, mert senkit nem lehet berakni dobozokba, senki nem definiálható, és mire valamit megállapítok magamrol, holnap felkelek és már máshogy van.
Felesleges.
Akkor neked itt ezen a ponton valószínűleg megrekedt a fejlődésed.
Dönthetsz hogy előre törsz a fősodrásban vagy vissza regresszálsz.
Vagy... folytatod tovább az önismeret útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!