Igaz az, hogyha a saját utamon járnék, akkor azt legbelül érezném?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy elvileg ha valaki élete a megfelelő tapasztalás útján van, akkor bőség, fejlődés és könnyedség járja át. Ezt lehet érezni, és így könnyű a jelenben élni.
Ha pedig valami szegénységet hoz, rossz érzéseket, szorongást, betegséget, akkor arról az útról le kell lépni.
Nekem ilyen problémám van évek óta. Szeretném ennek a spirituális okát megtudni. Biztos sokan fogjátok írni, hogy minden tapasztalás a fejlődést segíti, és minden okkal történik.
Az, hogy sikertelen vagyok valamiben amit régóta hajtok, az milyen okra vezethető vissza?
Nem értelmetlen, ezért van szabadság, ritkán van az hogy közbeavatkozik a szellemi vezetés, a ok-okozat itt van, ennek függvényében kell megszülni önmagad és ez az azzal jár hogy sokat kell szenvedni, értelmesen vagy értelmetlenül.
De van egy ilyen szellemi tétel hogy alapjáraton minden kegyelem, a rossz tapasztalatok is, mert azokból tanulunk.
Szenvedés addig van amíg magunknak és másoknak kárt okozunk tudatlanságból.
Mindig a tudatlanság a hajtóerő mert az termeli a karmát.
Szerintem nincs jó és rossz és helyes meg helytelen, hanem döntések vannak, és midnegyik hoz magával jót is rosszat is, helyeset is, meg helytelent is. Hibátlansag nincs, így nem elkerülhető, vele együtt a büntudat sem. Maximum egyik es masik hiba között választhatok, hogy melyik nyom kevesebbet a latban adott esetben.
Mivel választani KELL, nem kodnhatom higy én nem valasztok (pedig szeretném), ezert kényszer is mondig lesz, azt se lehet megszüntetni.
Ha a tudatlanság termeli a karmát, akkor a karma nem megszüntethező, mert mindent eddig meg senki sem tudott, szerintem nem is fog.
Akkor ezek alapján max kikerülni lehet a karmából, de negszüntetni szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!