Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az igaz lehet hogy az emberek...

Az igaz lehet hogy az emberek 99%-a ugy él hogy nem is ismeri saját magát?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 04:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted 99,99%? Biztos, nem csak lehet.
2023. aug. 26. 08:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább 95%-ot mondanék. Most már nagyon sokan ráléptek az önismeret útjára, csak kérdés ki hol tart benne, azt csak ők tudják igazán. Viszont így is katasztrofális szám.
2023. aug. 26. 09:04
 3/14 anonim ***** válasza:
14%
nem igaz.
2023. aug. 26. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Én bizakodóbb vagyok, olyan 80%-ra tippelek. De nagyon nagyon magas azoknak a száma, akik így élnek. És a szomorúbb, hogy nem tudod őket meggyőzni. Mert már ahhoz is önbizalom, önismeret kellene, hogy megértsék.
2023. aug. 26. 11:35
 5/14 Grimfox ***** válasza:
100%
Igaz lehet. Én is inkább az első válaszolóval értenék egyet. Az önismeret nehezen elérhető, és igen kényelmetlen dolgokkal szembesít. Az ember nem szereti az ilyesmit. Az igazi önismeretre kevesen törekszenek, a törekvők nagy része a saját árnyékával nem mer, és nem is tudna szembenézni.
2023. aug. 26. 12:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaz lehet!

Mivel az emberek örökösen elfoglaltan vannak tartva (szándékosan):

egész nap iskola-tanulás, aztán meg a munkahelyen gályáznak, a pénzt hajtják, gyerekeket nevelnek, ócska szórakozásoknak hódolnak stb és a mindennapi mókuskerékben semmi idejük nem jut az igazi önmagukra.

Mikor ismernék meg?!

2023. aug. 26. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, a tükörben látod magad, tudod a kedvenc kajaid, de hogy mi a bajod azt nem sokan tudjak megfogalmazni. Ha így lenne akkor kevesebb alkesz, függő és depresszióban szenvedő lenne.
2023. aug. 26. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
#4 Semmi gond, ilyenkor szokott jönni egy nagy válság, ahol rákényszerülnek magukkal szembenézni és újradefiniálni, hogy ők kicsodák és micsodák, feltéve ha nem döglenek bele, mert ez is megeshet.
2023. aug. 26. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ismerheti. Ahhoz nagyfokú önanalizáló képesség kell. Az ember folyamatosan változik és ha különösebben nem vizsgálja önmagát, akkor talán csak évek után jön rá arra, hogy miben változott. Én közel 60 éve ismerem a feleségem, hihetetlenül sokat változott és még most is vannak tulajdonságai, amik szinte a semmiből jönnek elő.
2023. aug. 26. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tíz emberből 9 erre legyinteni fog és azt válaszolja, hogy menjünk dógozni..
2023. aug. 27. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!