Az igaz lehet hogy az emberek 99%-a ugy él hogy nem is ismeri saját magát?
Igaz lehet.
De ez véleményem szerint azért is lehet, mert az önismereti út egy életünk végéig tartó folyamat. Mivel folyamatosan változnak a dolgok körülöttünk, így mi magunk is. Ahogy a testünk is változik, úgy az elménk is szerintem. Tapasztalatokat gyűjtünk, tanulunk folyamatosan az életünk során. Szerintem olyan nincs, hogy valaki abszolút mindent tud, önmagával kapcsolatban is. Szerintem ez is egy "hullámzó" folyamat. Hol úgy érzi az ember, hogy nagyon rendben van magával és tudja, hogy hogy működik önmaga, aztán jöhet egy új helyzet az életében, amivel még esetleg nem is találkozott, és ettől újból elbizonytalanodik.
Teljesen biztosak nem lehetünk soha semmiben, még magunkban sem.
Nyilván vannak emberek, akiknek fejlettebb az önismeretük, vannak, akiknek szinte egyáltalán nincs. Ez egy ilyen dolog, de szerintem 100%-os senki sem lehet benne, ha mégis úgy érzi, teved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!