Nem gondoljátok, hogy az emberek saját maguk sem hajlandóak a tudat szint emelésre?
Foglalkoznak egy mobil telefonnal iphone 6 ossal.Számomra nem több egy mobilnál amelyen ha valaki keres akkor felveszem s beszélek vele.De annyit és úgy körülrajongva,hogy az már beteges.
Nemhiszem el valakinek-valakiknek ez a legfontosabb dolog.
Bezzeg ilyenről cikkeznek mindenhol de arról,hogy ki milyen értelmeset alkotott az emberiség érdekében senkit sem érdekel s nemis foglalkoztat a kérdés senkit sem.
Sajnálom a tudatilag ezen a szinten lévő embereket akik ilyen idiótaságnak élnek, s ezért képesek magukat mégtöbb munkába hajszolni,mellőzni a természetet,a világ szépségeit,az ember társaik figyelmen kívül hagyását csak a mobilt nyomkodva vannak.
Az sem szó-szoros értelemben a tudati szint emelése amiről te beszélsz!
De ha már itt tartunk: nézd meg hogy hányan foglalkoznak az ezo-spiri területen befelé figyeléssel, terápiával és valódi meditációval és hányan gyors eredményeket megvillantó mutatványokkal.
Ne sajnáljad a mobil gombjait nyomkodókat!
Több jelentése is lehet:
- metrón: ne szóljon senki hozzám, elfoglalt vagyok!
- általában: lám, én milyen fontos ember vagyok,állandóan bizgetnem kell a telefont!
- a legtöbb: szellemileg ott van, hogy ez kielégülést okoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!