Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek mit kapnak az...

Szerintetek mit kapnak az élettől azok az emberek, akik egy munkahelyen a saját munkájukat féltve addig fúrnak egy munkatársat míg ki nem rúgják?

Figyelt kérdés
Persze előtte kikészítik. Hazugságokkal szaladgálnak a főnökhöz. Kihasználják, hogy megbetegszik, és akkor teletömik a főnök fejét és kirúhatják? Mit érdemel az élettől az ilyen főnök? Milyen büntetést kapnak az élettől?

2021. ápr. 17. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Az élettől? Kb. semmilyet. Jól megy soruk.
2021. ápr. 17. 13:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ezt mutatja az élet. De később valamikor az életben?
2021. ápr. 17. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Nincs igazság. Nem szabad külső igazságszolgáltatásra hagyatkozni, a lényeg, hogy nálad minden rendben legyen, tudj úszni a szarban.

Ha ez megnyugtat, feltételezhető, hogy az adott munkatárs egy érzelmileg sivár nyomorék.

2021. ápr. 17. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

A karma és a reinkarnáció elmélete szerint.Ugyanezt érdemlik.

Az ilyen negatív (fekete) cselekvések legkésöbb a következő ujjászületéskor de lehet hogy még ebben az életben elnyerik a bűntetést.

Minden ember más és más szinten van van.,,Mint ahogy a lótuszvirág a víz felszíne alatt vagy a víz felszínén vagy a víz felszíne felett bontja ki a szirmait....''

Annyira nevetséges ez a taposás.

Mond neki hogy ha így folytatja Csiga lessz!

2021. ápr. 17. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Ezért nem szabad agyon taposni a csótányt sem mert lehet hogy régen a kollégád volt.
2021. ápr. 17. 14:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valóban alacsony szinten vannak, akik ezt meg tudják tenni. Én soha nem tudnék ilyet tenni. Tényleg csak akkor tanulnának, ha a saját bőrükön éreznék, hogy mit tettek.
2021. ápr. 17. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nekem is volt egy hasonló munkatársam, akiről tudtam, hogy előttem már keresztbe tett valakinek, később pedig velem is megcsinálta ugyanezt. Annyit tehettem csupán, hogy megelőztem őt és én mondtam fel, - nem vártam meg azt, hogy lejárjon a szerződésem és elküldjenek. Ja, később még valakivel megismételte ezt a történetet. Olyan szempontból utolérte a sorsa, hogy utánam egy sokkalta rosszabb mentalitású embert kapott maga mellé munkatársnak.

Szerintem nem volt boldog, inkább megkeseredett, az ilyen típust előbb utóbb utoléri valamilyen betegség. Ez írható a karma, vagy a kiegyenlítődés számlájára is!

2021. ápr. 17. 16:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is azt tapasztaltam, hogy az ilyen emberek megkeseredettek. Részben sajnálom őket. De nagyon durva ahogy viselkednek, és másokat bántanak.
2021. ápr. 17. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi életüktől fogják visszakapni és az jobban fáj mintha te tennél neki rosszat vagy rosszul reinkarnálódna.
2021. ápr. 18. 00:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van, az élet majd megoldja. A lényeg, hogy rendbe jöjjek, és amennyire csak lehet elkerüljem a jövőben az ilyen embereket. Végülis akik összefognak valaki ellen a rossz érdekében, a rossz is össze fog majd az érdekükben.
2021. ápr. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!