Szerintetek mit kapnak az élettől azok az emberek, akik egy munkahelyen a saját munkájukat féltve addig fúrnak egy munkatársat míg ki nem rúgják?
Nincs igazság. Nem szabad külső igazságszolgáltatásra hagyatkozni, a lényeg, hogy nálad minden rendben legyen, tudj úszni a szarban.
Ha ez megnyugtat, feltételezhető, hogy az adott munkatárs egy érzelmileg sivár nyomorék.
A karma és a reinkarnáció elmélete szerint.Ugyanezt érdemlik.
Az ilyen negatív (fekete) cselekvések legkésöbb a következő ujjászületéskor de lehet hogy még ebben az életben elnyerik a bűntetést.
Minden ember más és más szinten van van.,,Mint ahogy a lótuszvirág a víz felszíne alatt vagy a víz felszínén vagy a víz felszíne felett bontja ki a szirmait....''
Annyira nevetséges ez a taposás.
Mond neki hogy ha így folytatja Csiga lessz!
Kedves kérdező!
Nekem is volt egy hasonló munkatársam, akiről tudtam, hogy előttem már keresztbe tett valakinek, később pedig velem is megcsinálta ugyanezt. Annyit tehettem csupán, hogy megelőztem őt és én mondtam fel, - nem vártam meg azt, hogy lejárjon a szerződésem és elküldjenek. Ja, később még valakivel megismételte ezt a történetet. Olyan szempontból utolérte a sorsa, hogy utánam egy sokkalta rosszabb mentalitású embert kapott maga mellé munkatársnak.
Szerintem nem volt boldog, inkább megkeseredett, az ilyen típust előbb utóbb utoléri valamilyen betegség. Ez írható a karma, vagy a kiegyenlítődés számlájára is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!