Szerintetek- de őszintén- van magyarországon olyan parlamenti képviselő, politikus (akár nevesítve), aki valóban és önzetlenül a nemzet érdekeit próbálja jobbítani és nem saját, korrupt érdekből állt és áll az ország vezetői közé?
Orbán Viktor.
Ő adta meg a határon túli magyaroknak is az állampolgárságot és még sok minden más...
majd én.
2020-ban szavazzatok rám! (majd megismertek amikor felállok a színpadra, úgy jövök közétek mint a megváltó, nem lehet nem megismerni!)
Erre nem lehet pontos választ adni. Az előttem szólók közül sok okot felsoroltak már.
És ha pl. leírnám egy valaki nevét, akkor lehet, számosan megcáfolnának, miért is nem jó, akit írtam.
(Mit szólnátok pl. Balczó Zoltánhoz?!?)
A Testnevelési Egyetem docense, remélem jól tudom. Balczó Andrásnak a többszörös világ- és olimpiabajnok öttusázónak a testvére. Evangélikus lelkész volt az édesapjuk. Emiatt az iskolázástatásukban akadályoztatásaik is voltak. Elég közeli ismerősömtől tudom, aki segítette a családot e téren.
Sajnos, csak múlt időben tudok beszélni kormányon lévő párt képviselőjéről, aki a Te általad megfogalmazott feltételeknek megfelelt. Dr. Zétényi Zsolt. (MDF)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!