Szerintetek- de őszintén- van magyarországon olyan parlamenti képviselő, politikus (akár nevesítve), aki valóban és önzetlenül a nemzet érdekeit próbálja jobbítani és nem saját, korrupt érdekből állt és áll az ország vezetői közé?
Azért most már húsz év eltelt,akkor mindenki csak melegedni járt be a parlamentbe.Utána az elmúlt tíz évben a pénzért jártak be.Elméletileg most már dolgoznak is egyesek,nem lehet ezt pártonként vizsgálni,inkább egyéni hozzáállás kérdése.Minden párton belül jelen van egy nemzeties irányzat,és őszintén nem csak a pénzért próbál dolgozni.
Azért nem mindenki korrupt a Fideszben sem.
Ángyán pl. elég jól bemutatta, hogy van.
De több is van (bár elég erőteljesen a kisebbségről beszélünk azért), de azok esetleg különböző módon látják, hogy mi lenne jó az országnak.
Gyurcsányt is ilyennek tartom, azon lehet vitatkozni, hogy ki mennyivel értett egyet a miniszterelnökségével, de ő az a tipikusan szent őrült típus volt, hogy azért tett dolgokat, mert az volt a meggyőzödése, hogy az úgy jó, nem pedig mert saját hasznot várt tőle.
Az LMPsek meg Jobbikosok között is tuti vannak, amelyik azért állt be hozzájuk, mert úgy vélték, hogy javíthatnak a helyzeten - ki is léptek ezekből a pártokból aztán néhányan.
"Orbán Viktor.
Ő adta meg a határon túli magyaroknak is az állampolgárságot és még sok minden más..."
És miért adta meg? Azért, hogy majd rá szavazzanak.
Ennyi.
*Orbán Viktor azért adott a határon túli magyaroknak állampolgárságot, mert ők is MAGYAROK! Nem tudom, hogy észrevetted-e, de még le is írtad, hogy határon túli MAGYAR. Azt már ők döntik el, hogy kire szavaznak.
*Azért keresnek 500 000Ft-t mert százszor annyit dolgoznak, mint bárki más ebben az országban, és pl. számold ki mennyibe kerül mondjuk Szegedről felmenni a parlamentbe heti 2x és vissza.
Hibetetlen, hogy mimindenbe belenem kötnek és először gondolni és utána nézni kéne a dolgoknak, utána pofázni! Ha mindenki ilyen okos, mennyetek ti a parlamentbe és karoljátok fel az országot!!!
"Ők is hibáznak, de szerintem rohadtsokmindent tettek ez alatt a 4 és alatt (inkább nem sorolom) és nincs más párt ami ezt folytatná. "
Az biztos, tönkretettek mindent maguk körül.
Aki azt mondja, hogy 47.000.- Ft-ból meg lehet élni, attól én semmi jót nem várok.
Eddig voltak gazdagok, középréteg és szegények.
Most már csak gazdagok vannak és szegények.
"Az biztos, tönkretettek mindent maguk körül."
Szerintem te elvagy tévedve. Az Mszp alatt mi is volt? Ja, lenyúlták az adót és eladtak minden magyar tulajdonban lévő dolgot. A Fidesz teszi tönkre az országot????? Nem állok le vitázni, mert ritka hülyének kell lenni, hogy valaki ezt mondja. Ebbe az országba, hazaszerető magyarok kellenek, akik a Fidesszel együtt tenni is akarnak valamit az országért és nem itt a p*csüket lógatni és szitkozódni mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!