Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem rosszul magam...

Miért érzem rosszul magam itthon a saját családi házunkban? Lejjebb kifejtem…

Figyelt kérdés

Szóval 24 vagyok és kisebb koromban is éreztem, hogy valami nem stimmel a házunkkal fura érzéseim voltak de akkor nem tudtam, hogy miért, vagy mi is ez. Manapság azonban egyre erősebbek ezek az érzések ugyan ma sem tudom miért de akárhányszor hazajövök ebbe a házba negatív gondolatok fognak el, ingerült leszek, kedvetlen stb… Mondtam anyának is, de ő mindig csak annyit mond, hogy fejezzem be nincs semmi baj.

Leszögezném, hogy nem azzal van problémám, hogy a családommal vagyok, nagyon szeretjük egymást. Hanem csupán a házzal ahol vagyunk.

Más is tapasztalt már ilyet? Mitől lehet ez?

Utálom a pókokat és mindig az én szobámba jönnek nem tudom ez is miért van😭 ez is annyira bosszant. Pedig tiszta rendes ház de már az őrületbe kerget nem tudom miért és nem tudom mit tudnék ezzel kezdeni. Sokszor inkább az albérletembe maradnék de szeretek a családommal lenni szóval akárhányszor hazajövök csak görcsbe ugrik a gyomrom hiába vidáman érkezek. Nem tudok ezzel mit kezdeni, nem hiszek az ilyen természetfeletti dolgokba, hogy rossz energiái lennének a háznak… De fogalmam sincs mitől lehet.

Valami tipp/megoldás?🥲

jún. 25. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nekem gyerekkori traumak miatt volt amit nem mindig tudatositottam magamban hogy voltak/vannak.
jún. 25. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, jó gyerekkorom volt…
jún. 25. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet földsugárzás. Lehet démoni megszállás vagy egy halott lelke ott kísért. Sok dolog lehet
jún. 25. 12:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez normális? Sose fog elmúlni ez az érzés? Mostanában mintha egyre erősebben érezném…
jún. 25. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam is volt hasonló.

Születésem óta ugyan abban a házban élek, már 21 éve.

Gyerekkoromban borzasztó szorogások fogtak el otthon, leginkább mikor eljött az este, vagy egyedül voltam. A félelmemet nem tudtam máshoz kötni, csak a házhoz.

A saját szobámban féltem a legjobban, sokáig nem is tudtam ott aludni, hanem anyámék szóbájába kényszerültem (igaz ott is féltem, de nem annyira).

De anyámnak is hasonló érzései voltak, ő is félt amikor este lett vagy egyedül volt otthon. Pl. olyat is mondott hogy amikor baba voltam és felébredtem éjszaka, akkor csak úgy mert bejönni a szobámba ha előbb apám ment be.

Amikor felújítottuk a házat, utána enyhültek ezek a rossz érzések, mind kettőnknél. Mára meg már el is múltak.

Hogy ez mitől lehet? Fogalmam sincs.

(Egyébként voltak egyszer-kétszer ilyen paranormálisnak nevezhető tapasztalataink is.)

jún. 28. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet felújítás kéne itt is? :o
jún. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!