Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak ilyen...

Miért van az, hogy csak ilyen kevés embernek van lelke és alapvetően jó?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy az angyalok tényleg léteznek és direkt vannak a Földre helyezve, hogy megpróbálják jobb irányba terelni az alapvetően ambivalens (az egyszerre jóra és rosszra is képes) embereket?
máj. 10. 13:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
lelketölő démonok is vannak a földön,nem csak angyalok.
máj. 10. 23:44
 22/44 anonim ***** válasza:
Igazából ez parapszichológia. Vannak, akik magasabb rezgésszámon működnek, vannak akik alacsonyabban. hogy ez a születéstől, vagy a szocializálódástól vagy mitől függ, azt nem tudni. Lelke mindenkinek van szerintem, csak ugye annak is vannak különböző fejlettségi szintjei. Akik alacsonyabb szinten rezonálnak, nekik a lelkük is valószínűleg fejletlenebb, gyengébb.
máj. 11. 01:45
 23/44 anonim ***** válasza:
Én már rájöttem arra hogy nem kell leállni vitatkozni az átlag polgárral. Egy ideje megváltozott az életem, bár már gyerekként is más voltam. Ezt a belső iránymutatást és tudást nem hordozza mindenki, így nem is értik miről beszélek. Hagyd te is őket a saját világukba, az ébredés egyéni.
máj. 11. 09:59
 24/44 A kérdező kommentje:

“ Alapjáraton nincs olyan, hogy jó vagy rossz ember, ezt még így részegen is megmondom.”

Részegen inkább ne szólj. Minden bizonnyal Ted Bundy és Teréz Anya teljesen ugyanolyan emberek voltak.

máj. 11. 10:45
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
24. Alapvetően igen. Amíg ezt nem érted meg, addig nem fejlődted még meg a magasabb szintet.
máj. 11. 13:45
 26/44 A kérdező kommentje:

25

Ehhez tényleg részegnek, vagy bedrogozottnak kell lenned.

máj. 11. 13:59
 27/44 anonim ***** válasza:
Ha én alacsonyan rezonálok, hogy érhetem el, hogy magasabban rezonáljak? És honnan tudom, ha magasabban rezonálok?
máj. 11. 16:27
 28/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:
44%

Nincsenek ilyen "rezgésszám" hülyeségek, mármint spirituális értelemben.

Fizikailag tisztázott jelenségek vannak, de ezek csak kitalációk.

Nincs.

Próbáld elfogadni, hogy az evolúció logikája jelenleg cáfolhatatlan.

Háborúk, rossz emberek, bűnözők, farkastörvények, ezek mind evolúciós működések.

Az Univerzumot nem érdekli valakinek a nyálas lelke.

Ezek ilyen angyali álomvilágok.

Amúgy is a halak nevében elmondanám, hogy az emberek sem többek egy halnál.

A hal lelke is meghal.

máj. 11. 22:56
 29/44 anonim ***** válasza:
Nyilván rossz ha nincs lelke a delikvensnek, de annál csak az a rosszabb, ha kettő van neki. Sajnos vannak olyan esetek, pl. ha egy démon már születésénél fogva rácsatlakozik az illetőre és akkor a démon lesz a második entitás. Na, az már eléggé durva.
máj. 12. 09:20
 30/44 A kérdező kommentje:

28

Sajnos az idő bizonyította, hogy mindenben van igazság. Igazából ezen dolgokban az emberiség történetében mindig is hittek, csak egy nagyon rövid ideje kezdett az emberiség egy kis része nem hinni. De ez egy rövid periódus ami jelentéktelennek fog számítani az emberiség össztörténetét tekintve.

máj. 12. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!