Miért van az, hogy csak ilyen kevés embernek van lelke és alapvetően jó?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy az angyalok tényleg léteznek és direkt vannak a Földre helyezve, hogy megpróbálják jobb irányba terelni az alapvetően ambivalens (az egyszerre jóra és rosszra is képes) embereket?máj. 10. 13:32
3/44 A kérdező kommentje:
“ Mit szívtál?Én is kérek belőle!”
Előbb átrakattad és utána bökted ezt ide diadalittasan, vagy előbb bökted ide aztán mentél panaszkodni?
máj. 10. 14:37
4/44 anonim válasza:
Hogy mit rakattam át?
Mégse adjál belőle meggondoltam magam, ez a cucc nagyon kemény lehet!
5/44 A kérdező kommentje:
4
Nem élnéd túl. Úgy hívják: felvilágosulás.
máj. 10. 14:43
6/44 anonim válasza:
Ejj micsoda nevük van ezeknek a dizájner drogoknak.
7/44 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy csak kevés embernek van egyáltalán lelke?
8/44 A kérdező kommentje:
7
Azért mert azon emberek akiknek van nagyon eltérnek viselkedésben a többiektől. Különlegesek és ritkaság számba mennek. Nem korrumpálnatók.
máj. 10. 15:13
9/44 anonim válasza:
"Azért mert azon emberek akiknek van nagyon eltérnek viselkedésben a többiektől."
És miért pont a lélek meglététől/hiányától térnének el?
10/44 A kérdező kommentje:
9
Ez most függ attól mit értesz a lélek alatt. Nem tudom ha ugyanarról beszélünk.
máj. 10. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!