Miért van az, hogy csak ilyen kevés embernek van lelke és alapvetően jó?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy az angyalok tényleg léteznek és direkt vannak a Földre helyezve, hogy megpróbálják jobb irányba terelni az alapvetően ambivalens (az egyszerre jóra és rosszra is képes) embereket?2024. máj. 10. 13:32
11/44 anonim válasza:
Én se értem még. Milyen a nagyon máshogy, különlegesen viselkedő, nem korrumpálható ember?
12/44 anonim válasza:
De ha ráadásul más dolgokat ertünk lélek alatt, akkor hogy látod, hogy kinek van és nincs?
13/44 anonim válasza:
Túl alacsony a rezgésszámuk. Magasabb szintű lelki tevékenységek eléréséhez magasabb fokú rezgés kellene. Az meg ugye alapból le van tiltva, mert mindenkit úgy nevel a ki a társadalom, hogy alacsony rezgésű legyen iskola, melóhelyek, stb..
14/44 A kérdező kommentje:
13
Jó válasz. És csak akkor tudnak magas rezgésszámú valakivé válni ha olyan családba születnek. Mint például én. Otthon magas rezgésszámon működtünk mindig is. Amikor suliban voltam ott meg egyértelmű volt a különbség, alacsony rezonancia.
2024. máj. 10. 17:09
15/44 anonim válasza:
Én is szeretnék magas rezgésszámot. Ezt hogy lehet mérni? Ha elég magas, akkor biztos lehetek benne, hogy van lelkem?
16/44 anonim válasza:
#15 Az jelenti a rangot, hogy mennyire állat az autód, mekkora mellű a nőd és hogy meddig bírod feltekerni a kocsiban a hangerőt.
17/44 A kérdező kommentje:
16
Alacsony rezgészámúaknál igen.
2024. máj. 10. 18:05
19/44 anonim válasza:
Hát azt hiszem, nem jutottunk közelebb a kérdés megválaszolásához.
20/44 anonim válasza:
Alapjáraton nincs olyan, hogy jó vagy rossz ember, ezt még így részegen is megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!