Az újszülöttnek minden vicc új, vagy ez is csak egy konteó lenne?
Nem is azon van a lényeg, hogy mit mond. Hanem azon, hogy amit mondanak, azt el is indítják. Szerinted senki sem tervez például világkormányt. Ezzel szemben sorozatosan üléseznek a fejesek, a világkormány kialakítása miatt.
"Február 12.-e és 15.-e tartotta éves találkozóját a World Government Summit, azaz a Világkormány Találkozó Dubaiban, ahol ezúttal nem kisebb kaliberű előadók mondtak beszédek, mint Klaus Schwab, Elon Musk, António Guterres ENSZ-főtitkár, vagy épp a WHO főigazgatója. S miről másról is szólhatna egy ilyen fórum, mint az egységes világkormányzásról."
Balliberális globalista lázálmokat ne keverjük már össze a 3. hozzászólás népirtásos konteós marhaságaival...
Ezek a globalisták nem igazán titkolják, hogy mit szeretnének, voltaképpen még Soros sem. Pont ezért is röhejes, amikor politikai témákban a balosok tagadnak olyan dolgokat, amit még Soros sem tagad.
Csakhogy a dolgok változhatnak, ha az emberek észhez térnek és a balliberálisokat elzavarják, az ilyen Harari majmok is mehetnek a süllyesztőbe.
Tehát már van világkormány? Hiszen volt találkozó!🤣
Az, hogy miről beszélgetnek, Bem érdekes
Rengeteg konferencia volt különböző témákban, de sosem jutottak előre szinte semmiben.
Amíg egy kis ország miniszterelnöke is képes nekimenni az EU-nak és beleharapni abba a kézbe ami adja a pénzt, akkor sosem lesz érdekegyezség a nagy és jelentős országok között.
Úgyhogy lehet beszélgetni világkormány tervekről, de sosem lesz belőle semmi.
Ergo ezzel jönni most, hogy mi lesz vagy mi van, ostobaság...
54.
Ez a gond, még az adott linket sem realisztikusan értelmezed.
Hülyeségeket magyarázol bele.
Ez paranoia, konteós elhajlás szerintem.
Nem, nem vagy képes értelmezni semmit.
Olyasmiket linkeltél be, amik nem bizonyítják sem a népirtást, sem a világuralmi terveket.
Akkor ha már így konkrétan megemlítetted megint, hogy VAN a népirtásról (biztos tisztában vagy a szó értelmével amúgy?) szóló nemzetközi konferencia, akkor linkeld már be ide.
Bár sejtem, hogy általánosságokban a túlnépesedésről és a születés szabályozásról szóló valamit fogsz belinkelni, ami szerinted egyenesen népirtás.
Mondjuk az elmeroggyantak minden olyasmiben népirtást vizionálnak, amiről nem tudnak semmit.
Kondenzcsíkok, 5G, oltások, káliumos só, zöld békás logó, HAARP, stb...
Annyi népirtás volt már az elmúlt 15 évben, hogy már legalább kétszer meg kellett volna halnia az összes embernek...🤣🤣😂🤣
Úgy bizony. Nem vagyok képes értelmezni semmit. Pont én. 🙂
Tessék, a vége felé van az izgi rész. Az eredeti, 7 órás verziót is megtalálod neten.
Én kiszálltam. Minden jót. ❤
Hát ahogy gondoltam.
Sehol egy szó előre eltervezett népirtásról.
Nagyon szénné égetted magadat...🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!