Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az újszülöttnek minden vicc...

Az újszülöttnek minden vicc új, vagy ez is csak egy konteó lenne?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 15. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
0%
Aztán meséld már el hol az a népirtás? Merthogy nem, hogy csökkenne de exponenciálisan növekszik a népesség...🤣🤣🤣
jan. 16. 11:00
 12/70 anonim ***** válasza:
#11 Hol olvastál olyat, hogy JELENLEG népírtás van? Ilyet senki sem állított.
jan. 16. 11:39
 13/70 anonim ***** válasza:
0%

Minden hülye ezt a népirtást tolja.

Nem, a WEF sosem jött elő semmilyen előre eltervezett népirtással.

Az, hogy nagyon sok ember egyetért abban, hogy már most túl sok ember él a földön, teljesen normális dolog.

Ezt keverik sokan előre eltervezett népirtással.

És igen, valahogy el kell érni, hogy csökkenjen a népesség.

Na de nem éő emberek kiirtásáról van szó, ahogy egyesek mindenben azt látják.

Születésszabályozás.

5G, kondenzcsíkok, zöld békás logó, oltások, stb.. ezekben látják az idióták a népirtásokat...

jan. 16. 12:12
 14/70 anonim ***** válasza:
#13 Nekem van például egy lementett nemzetközi konferenciám a tervezett népírtásról. Nem légből kapott dolog ám az, hogy ez a terv. Szívesen elküldöm, ha érdekel.
jan. 16. 12:24
 15/70 anonim ***** válasza:

Nincs és nem is volt soha tervezett népirtás.

Az, hogy néhány hülye beszél erről, nem jelenti azt, hogy létező vagy előre eltervezett dolog...

jan. 16. 12:31
 16/70 anonim ***** válasza:
#15 Pedig tényleg szívesen elküldöm a konferenciát. De ha neked attól jobb, hogy nem akarsz róla tudomást venni és inkább tévhitekbe ringatod magad, akkor legyen így. Már úgyis olyan mindegy.
jan. 16. 12:36
 17/70 anonim ***** válasza:

Küldd el.

Bár előre tudom, nem is arról fog szólni vagy a konferencia nem más, mint agyhalottak gyűlése (mint anno a PECSA-ban a kemtrélistáké).

De erős a gyanúm, hogy a népirtás szó jelentésével sem vagy tisztában.

Nyilván egy nyilvános és nem titkos konferencián fogja megvitatni a világelit háttérhatalom, hogy milyen módszerekkel tegyenek el láb alól titokban és gyorsan milliárdokat... D:

jan. 16. 12:46
 18/70 anonim ***** válasza:
#17 Sokkal, de sokkal nyíltabban csinálják a dolgokat, mint gondolnád. Épp ez a poén, hogy a felsőbb és legfelső vezetőség brutál sok dolgot elmond, tervezetek, főpróbák is vannak a jövőre nézve. A legnagyobb butaság szerintem, ha valaki ért valamihez (példának kedvéért lehet akár atomfizika), akkor te, mint kívülálló, okoskodni próbálsz, előre fikázol minden forrást és lenézően viselkedsz, miközben pont te vagy az, akinek halvány lila gőze sincs az atomfizikáról. Ez nem az atomfizikát kérdőjelezi meg, nem is az én "szaktudásomat", hanem téged, a te szakértelmed, tudásod hiányát. Attól, hogy te más forrásokból tájékozódsz, mint én, illetve más rálátásunk van a világra, egyikünk sem felsőbbrendűbb. Érted? Ugyanúgy 1 vagy te is a 8 milliárdból, ahogy én is. Tehát ha már beszédbe elegyedünk privátban és megmutatom miről maradtál le az évek során, akkor egy alap tiszteletet illik megadni a másiknak. Menni fog?
jan. 16. 14:05
 19/70 anonim ***** válasza:
18. Más rálátása van a világra egy paranoid konteósnak, de az nem gyógyítható. Nem lehet nekik elmagyarázni, hogy baj van a toronyban.
jan. 16. 14:44
 20/70 anonim ***** válasza:
#19 A lekövethető felvásárlások mióta konteók? A jövőre néző globális tervezetek mióta konteók? Merthogy ennyiből áll az egész történet.
jan. 16. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!