Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az újszülöttnek minden vicc...

Az újszülöttnek minden vicc új, vagy ez is csak egy konteó lenne?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 15. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
23%

20. A konteósok valós részinformációk mögé szoktak hülye kitalációkat vetíteni. Nem tudsz velük értelmesen beszélni, hogy ez csak az ő fejében van.

Pl. Bill Gates mondott valamit, azt kiveszik az eredeti kontextusból és hozzáfantáziálnak kitalációkat. Nem mondom, hogy hazudnak, mert az ő fejében az őszinte valóságként jelenik meg.

jan. 16. 15:31
 22/70 anonim ***** válasza:
#21 Ismét megkérdezem. Szerinted a nyomonkövethető felvásárlások és a jövőre való tervezetek ugyan miért minősülnek konteónak? A Balaton is mára lényegében teljes egészében magánkézben van Mészáros stb által. Ugyanilyen felvásárlások sora történt globálisan, fokozatosan, évtizedeken át. Ha már Gates a példád (nagyon jó példa), ő felvásárolta konkrétan majdnem az egész gyógyszeripart, amit sk le lehet követni, sőt egyéb felvásárlásait, befektetéseit is. Pfizer, Moderna, AZ, J&J, BioNTech, Big Chemical, Big Pharma, Biotech, GMO vetőmagok, szintetikus húsok, WHO legnagyobb pénzbeli támogatója, a GAVI-t nagyrészt ő alapította. Ezen felül YGL diák, a legfelsőbb szektort képviseli, a WEF csapattagja, Davosi üléseken jelen van, TED előadásai is szemléletesek, apja a PP születésszabályozási szervezet alapítója, ő meg az eugenikai csoport vezetője volt. Gates az egyik legnagyobb játékos. Pár éve, mikor az életét, tetteit mértem fel, az tetszett a legjobban, hogy még az ex munkatársai is gyűlölik. Egy senki volt fiatalként, aki mások eltaposásán húzta fel magát a csillagos égig. A konteósok (pl én), nem beleképzelünk dolgokat, nem fantáziálunk mögé semmit, hanem nyomonkövethető tényekre alapozunk. Ilyenek a felvásárlások is, ami igen fontos szempont az egész történetben. Szóval ne te akard megmagyarázni nekem, hogy én hogyan gondolkodom.
jan. 16. 16:17
 23/70 anonim ***** válasza:
0%

22. Nincs különösebb értelme, mert a konteósok soha nem látják be, hogy ők csak egy paranoid gondolkodású kisebbség, akiket megmosolyog a többség, vagy épp gúnyos mémekkel poénkodunk rajtuk:

[link]

jan. 16. 17:26
 24/70 anonim ***** válasza:

#23 Most amúgy ilyenkor kihez beszélsz?!

Két féleképpen lehet egy emberrel beszélni. Őszintén és az ő szintjén.

[link]

jan. 16. 17:55
 25/70 anonim ***** válasza:

Igen, most billgécc a mumus

Minden mögé őt képzelik oda a konteós szellemi nyomorék...

jan. 16. 18:04
 26/70 anonim ***** válasza:
#25 Látom ebből sem lesz értelmes beszélgetés, csak köpködés. Semmi gond. Pedig minden szektorra megvannak az emberek, Orbán, Putyin, Angela Merkel, Macron, Trudeau, Zuckerberg, Musk... Nem csak Gates-ről van szó. Orbánt például Soros karolta fel. De a YGL-eket elég régóta kivesézi már a média is, csak szólok.
jan. 16. 18:12
 27/70 anonim ***** válasza:

De a konteósok minden mögé billgéccet képzelik oda.

Ezeknek közük nincs a való világhoz...🤣🤣

jan. 16. 18:19
 28/70 anonim ***** válasza:
#27 Mint már írtam, elég sok mindent felvásárolt, komoly befektetései vannak. Fontos személy. De nem látjuk bele mindenbe, mert kb fél millió YGL diák van, akik mind vezető pozícióban vannak, mind más szektorban. Én próbálok értelmes ember módjára kommunikálni, kitérek dolgokra, személyekre, direkt, hogy beszélgessünk róla. Nem nagyon látom, hogy bármihez is hozzá tudnátok szólni, ráadásul passzív agresszív módon reagáljátok le, bármit írok. Csak a gyenge ember agresszív, mert fél, hogy mások elnyomása nélkül nem tud érvényesülni.
jan. 16. 18:29
 29/70 anonim ***** válasza:

Én nem arról beszéltam, hogy mennyi mindenben van érdekeltsége.

Hanem arról, hogy a hülyék szerint amiben érdekeltsége van, azok a cégek mind azon dolgoznak titokban, hogy legyilkolják az embereket.

Mert azt csak úgy titokban meg lehetne ám tenni!

A hülyék attól hülyék, hogy képtelenek végiggondolni mennyi mindent kéne ehhez megszervezni és hány tíz meg százezer embernek kéne erről kussolnia.

Ugyanis egyedül billyfiú nem tudná ezt végrehajtani...

jan. 16. 19:37
 30/70 anonim ***** válasza:

#29 "hogy képtelenek végiggondolni mennyi mindent kéne ehhez megszervezni és hány tíz meg százezer embernek kéne erről kussolnia."

Tekintve, hogy több évtizede indult az egész, szépen felvásároltak mindent és különböző szektorokra, pozíciókba saját embert raktak, nem olyan nehéz ám ezt véghez vinni. Csak idő kellett hozzá. Senki nem mondta, hogy Gates egyedül uralja a világot, sőt. Pont arra mutattam rá, hogy eloszlik a munkakör, feladat a világ vezetői között (YGL-ek), de egységben az erő.

jan. 16. 19:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!