Az újszülöttnek minden vicc új, vagy ez is csak egy konteó lenne?
20. A konteósok valós részinformációk mögé szoktak hülye kitalációkat vetíteni. Nem tudsz velük értelmesen beszélni, hogy ez csak az ő fejében van.
Pl. Bill Gates mondott valamit, azt kiveszik az eredeti kontextusból és hozzáfantáziálnak kitalációkat. Nem mondom, hogy hazudnak, mert az ő fejében az őszinte valóságként jelenik meg.
22. Nincs különösebb értelme, mert a konteósok soha nem látják be, hogy ők csak egy paranoid gondolkodású kisebbség, akiket megmosolyog a többség, vagy épp gúnyos mémekkel poénkodunk rajtuk:
#23 Most amúgy ilyenkor kihez beszélsz?!
Két féleképpen lehet egy emberrel beszélni. Őszintén és az ő szintjén.
Igen, most billgécc a mumus
Minden mögé őt képzelik oda a konteós szellemi nyomorék...
De a konteósok minden mögé billgéccet képzelik oda.
Ezeknek közük nincs a való világhoz...🤣🤣
Én nem arról beszéltam, hogy mennyi mindenben van érdekeltsége.
Hanem arról, hogy a hülyék szerint amiben érdekeltsége van, azok a cégek mind azon dolgoznak titokban, hogy legyilkolják az embereket.
Mert azt csak úgy titokban meg lehetne ám tenni!
A hülyék attól hülyék, hogy képtelenek végiggondolni mennyi mindent kéne ehhez megszervezni és hány tíz meg százezer embernek kéne erről kussolnia.
Ugyanis egyedül billyfiú nem tudná ezt végrehajtani...
#29 "hogy képtelenek végiggondolni mennyi mindent kéne ehhez megszervezni és hány tíz meg százezer embernek kéne erről kussolnia."
Tekintve, hogy több évtizede indult az egész, szépen felvásároltak mindent és különböző szektorokra, pozíciókba saját embert raktak, nem olyan nehéz ám ezt véghez vinni. Csak idő kellett hozzá. Senki nem mondta, hogy Gates egyedül uralja a világot, sőt. Pont arra mutattam rá, hogy eloszlik a munkakör, feladat a világ vezetői között (YGL-ek), de egységben az erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!