Van egy erős megérzésem. Ez szerintetek igazi vagy csak egy félelem?
Tehát.
Egyszerűen van egy olyan megérzésem vagy nem tudom hogy nem fogok valami sokáig élni.
Egyszerűen nem tudom magam elképzelni középkorúnak, öregnek végképp.
20 éves vagyok most.
Miért lehet ez? Mással is van/volt ilyen?
Mintha egyre kevesebb időm lenne teljesen olyan érzésem van.
Ez egy gondolat aminek a "megszállotja" lettél, és nem a valóság, nem a jövő. Figyelj, azért nem tudod elképzelni magad öregként, mert nem vagy az. 50 év múlva már majd el tudod magad képzelni. Most fiatal vagy, miért is kéne öregként látnod magad a jövőben? Most most van, 2023, és fiatal vagy. 50 év múlva is most lesz, gondolom akkor fiatalként nem tudod már majd magad elképzelni szinte... Mert akkor is most lesz.
Ez egy negatív gondolat, ami túlsagosan foglalkoztat téged most, de majd elmúlik... Próbálj meg a jelenben élni. Itt élni, most élni. Mindig csak a most van, ez életed legfontosabb pillanata, mert sosem lehetsz másikban. Mindig csak a mostani pillanatban. Tedd hát a barátoddá a jelenlétet!
5 csak az a baj hogy a jövő eljön és mi legalábbis én tényleg nem látom magam már 40 évesnek sem de legalábbis ép elmével nem…
És ez jelent valamit
Mint már annyiszor elhangzott Bibliai időket élünk és a programunk szerint 2030- ig tart ez a földi ciklus.Tömegével fognak hullani az emberek,vagyis nem véletlen,hogy annyian megérzik a sajátjukat.
Most 48 vagyok,de már gyerekkoromban tudtam, hogy én nem leszek nyugdíjas. Ha jól érzem még 2 évem van hátra.
Nekem is volt mostanában ilyen megérzésem, ami valahogyan a munkához volt köthető. Mintha később belekeverednék sötétebb dolgokba és nem fogok sokáig élni. Nagyon fura volt mert korábban semmi ilyesmi megérzésem nem volt, csak egyszer tört ez rám pánikszerűen a semmiből a buszon, amíg zenét hallgattam.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!