Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van egy erős megérzésem. Ez...

Van egy erős megérzésem. Ez szerintetek igazi vagy csak egy félelem?

Figyelt kérdés

Tehát.

Egyszerűen van egy olyan megérzésem vagy nem tudom hogy nem fogok valami sokáig élni.

Egyszerűen nem tudom magam elképzelni középkorúnak, öregnek végképp.

20 éves vagyok most.

Miért lehet ez? Mással is van/volt ilyen?

Mintha egyre kevesebb időm lenne teljesen olyan érzésem van.

2023. dec. 19. 03:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy tud meghalni a lélek?
2023. dec. 19. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem megérzés, csak annyi, hogy 20 éves vagy. Ahogy egyre idősebb leszel egyre könnyebb lesz majd elképzelned magad öregként. Aztán vagy megéred, vagy nem.
2023. dec. 19. 22:33
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 A lélek fizikai, úgy tud meghalni, legalábbis bizonyos keleti guruk szerint.
2023. dec. 20. 04:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Élj úgy mintha nem lenne holnap
2023. dec. 20. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Olvastam már ennél sokkal durvább keményebb érzést is.

Szóval ez is lehet csak egy agyi probléma, szerintem nem kell félj.

2023. dec. 20. 12:17
 16/17 anonim ***** válasza:

7.

"Mint már annyiszor elhangzott Bibliai időket élünk és a programunk szerint 2030- ig tart ez a földi ciklus.Tömegével fognak hullani az emberek,vagyis nem véletlen,hogy annyian megérzik a sajátjukat."

Ha ez megvalósul akkor lehetséges!

[link]

Én nagyon azt érzem hogy 2023-al iszonyatos haladékot kapott az emberiség, de lehet hogy jövőre borul a bili, sajnos minden jel erre utal.

2023. dec. 20. 21:08
 17/17 Aurora6891 ***** válasza:

Jövő részleteket látok ritkán az álmaimba és igen a halálomat 2026-ra álmodtam meg 20 éves korom körül.

Az utóbbi 2-3 éven belül álmomban szóltak hozzám hogy nem fogok már sokáig élni és édesanyám sem.

Aztán könnyen lehet csak azért van ez mert az elménk sokat foglalkozik az elmúlással.

2023. dec. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!