Nyilván általánosságban beszélek a konteós hajlamú emberekről, ami 1:1-ben azonos a paranoid hajlammal, ami viszont egy gyógyíthatatlan probléma. A korral csak romolhat a páciens állapota.
Nem tudsz velük értelmesen beszélni, szinte egy másik dimenzióban élnek, nem veszik észre a saját problémájukat.
Hiába ők csak egy kisebbség, de szerintük mindenki bolond, az egész világ bolond, csak ő normális.
jan. 16. 20:06
32/70 anonim válasza:
#31 Leírtad már ezerszer a saját véleményed, de nem jutottunk előrébb, mert pont ezzel emeled ki, hogy megmukkanni sem tudsz semmilyen témáról. Pedig azért jópár nevet és dolgot felhoztam, hátha egy minimális kultúra szorult beléd, hogy valamit érdemben is tudj mondani. Ezekszerint annyi sem. Ez van. Én ezt itt most részemről lezárom. Mondanám, hogy jót beszélgettünk, de veled azt sem lehet, mert terelni tudsz csak. További szép estét.
jan. 16. 20:28
33/70 anonim válasza:
32.
Nincs miről beszélni, mert már ismerős a dolog és unalomig kitárgyalt.
Voltak konkrét esetek, amikor megpróbáltam én is, érvelve, indokolva, részletezve.
De minek, ha egy paranoidnak úgyis hiába beszélsz. Egyszerűen nem érti, ő egy másik világban él. Ennek lényege, hogy mindenki bolond, csak ő normális. Mert ő aztán belelát a dolgoknak a titkos hátterébe, annyira nevetséges...
jan. 16. 20:45
34/70 anonim válasza:
#33 Most úgy komolyan, ilyenkor kinek magyarázol?! Felfogtuk a te álláspontodat, amit már 1001x leírtál. Ettől nem leszel meggyőzőbb, se érved, se semmid. Engem nem érdekel a félrebeszélésed, meg hogy hány olyan alkalom volt, hogy beszédbe elegyedtél valakivel ezekről a dolgokról. Ezt én is felhozhatnám, mégsem keverek ide más beszélgetést. Tiszta lap, tudod? Én felhoztam pár dolgot, várom, hogy beszélgessünk, szólalj már meg valamiről. Vagy hozzászólsz érdemben, vagy nem szólsz hozzá. Ilyen egyszerű lenne a dolog. Neked még ezt is bonyolult megértened?!
jan. 16. 20:57
35/70 anonim válasza:
Logikus, racionális érvekkel meggyőzni a konteósokat nem lehet.
Ha esetleg sarokba szorulnak akkor rögtön elkezdenek terelni, mellébeszélni, személyeskedni.
Mivel ugye a szemléletük hiten alapul ami ugye érzelem, így nem is lehet racionális vita tárgya.
A konteók még mindig a részleteken hasalnak el.
Ha ezek képesek lennének belegondolni ezekbe, látnák a buktatóit...
jan. 16. 22:04
36/70 anonim válasza:
#35 Máskor próbálj kicsit másképp írni, fogalmazni, ne tagold el mindegyiket, akkor talán nem fog feltűnni senkinek, hogy 2 fiókról írsz. Jóéjt.
jan. 16. 22:18
37/70 anonim válasza:
Egy fiókról írok csak.
Látod ez is az ostobák ismérve.
Kitalálnak valamit a vitapartnerről és abba kötnek bele...😂😂
jan. 16. 22:35
38/70 anonim válasza:
#37 A vitához érdemi beszélgetés kell, az meg itt aztán nem volt, hiába próbáltam több dologra kitérni. Elbuktál. Csak a köpködésedet olvastam folyamat, ami a saját gyengeséged jele, te meg büszkén mutogatod is, mintha előny lenne. Erre még át is bszol másokat, hogy 2 külön személy vagy, de még azt is veszett rosszul csinálod. Hát, egészségedre. De én léptem. Ez már szánalmas, amivel nem tudok mit kezdeni. Minden jót.
jan. 16. 22:56
39/70 anonim válasza:
Érdemi beszélgetésbe nem férnek bele "márpedigaznemisúgyvan" "érvelések", sem bizonyítatlan mendemondák.
Úgyhogy emiatt sem lehet a konteósokkal vitázni.
Csak fújják a hülyeségtrombitát ész nélkül...
jan. 16. 23:16
40/70 anonim válasza:
Hát akkor talán a tényekről kellett volna dumcsiznunk, a WEF-ről, YGL-ekről, nemzetközi konferenciákról, kongresszusokról, techonológiai fejlődésről, nem a félrebeszélésedről, meg az engem való minősítésedről. Máskor koncentrálj a témára, ne az elterelésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!