A kutyák látják a szellemeket?
Figyelt kérdés
Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.
Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?
2023. dec. 3. 19:11
51/53 anonim válasza:
Az orvosi kutatásokat pl a gyógyszeripar finanszírozza es eleve olyan kutatasokat fizet csak, amelyek a rejtett elit érdekeit képviselik, tehát emberélet ellenes, egészségre káros. Szerintem te a gatyádban kutatsz, mert máskepp tudnád hogy milyen korrupt ez a világ es etika csak teóriában létezik.
52/53 anonim válasza:
Neked van igazad, brit kutatók szerint százszorosan oltott kellőképpen védett, mindent amit a média mond így igaz, a nap érted süt, az eu parlament a te egészséged javításán dolgozik! Halleluja
53/53 anonim válasza:
#53 Honnan veszed, hogy be vagyok oltva? Miért mondana a média mindenben igazat? Először gyakorold az értő olvasást, aztán próbálj beszélni, mert nem mindenki vevő arra, hogy lerángasd a szintedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!