Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyák látják a szellemeket?

A kutyák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés

Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.

Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?

2023. dec. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
40%

Volt eset, amikor is.erősök még fiatalon szellemet idéztek és a kutya visítva kiugrott az ablakon és hazamenekült, pedig nem volt egy beszari kutya.

Saját tapasztalat, hogy a kutyám nyugodtan feküdt mellettem éjszaka, egyszer csak felkelt és elkezdett fixálni egy pontot a szobában.

Felborzolta a szőrét, úgy morgott, ahogy csak emberekre szokott, de nem mozdult, nem ment oda. Ez vagy 10másodpercig tartott, aztán lenyugodott.

Nem volt ott semmi látható és hangot sem hallottam.

2023. dec. 3. 21:23
 32/53 anonim ***** válasza:
78%

#33 És hogyan idézték a szellemet? Mert a mi kutyánk is úgy vonyított disznóvágáskor, mint soha, de valószínűleg azért, mert évente csak 2-3x lát ilyet, és alapból azt nem értette, a szokásos két ember helyett miért van öt a kertjében, akik közül kettő hangosan beszél, meg miért visít a disznó, amikor csak röfögni szokott.

Nem tudom, miből áll egy szellemidézés, de gondolom sötét, gyertyák, valami kántálás stb. Én is megijednék, ha egy ilyenre rányitnék, egy 2-3 éves gyerek meg főleg, és a kutya kb. azon az értelmi szinten van.

2023. dec. 3. 21:32
 33/53 anonim ***** válasza:
21%
Azert vonyított a kutya Einstein, te érző emelkedett lélek, mert tudta, hogy megölik a disznót es az fél. Különben videót készítettek a borjak es juhakról, amíg szállították őket a vágóhídra es mind folyt a könnyük, sírtak, tudták, hogy a halálba mennek! Érezték!
2023. dec. 3. 21:41
 34/53 anonim ***** válasza:
95%

A disznóvágás azért más kategória.

Miért ne vonyítana a kutya, amikor egy emlős visít és halálhörög?

Ha egy félősebb kutyáról van szó, esetleg ismerte a disznót, ez teljesen normális.

2023. dec. 3. 21:47
 35/53 anonim ***** válasza:
29%

Abszolút az emberekből ki van halva a szellemiség, az érzékenység, lelkiség.

Csak fogyasztanak es járnak mint a zombi, program szerint mint a biorobotok. Elérték a célt a globalistak pont ez volt a cél, hogy mindenki csak a pénzben higyjen.

2023. dec. 3. 21:51
 36/53 anonim ***** válasza:
20%

#35 Feltaláltad a spanyolviaszt. Néztél már vágandó disznó szemébe? Pontosan tudom, hogy tudják.

#37 De ez a kutya még három órával később is vonyyított, miközben a vért nyalogatta a többi disznóval együtt. :D

2023. dec. 3. 21:55
 37/53 anonim ***** válasza:
86%
A kutyák láthatnak és érezhetnek olyat, ami te nem látsz, de ez nem szellemeket jelent, hanem pl ők látják az ultraibolya fényt is, amit az emberi szem nem képes érzékelni. Így lehet, hogy ő jelez/felfigyel egy fényváltozásra, amit te nem is érzékelsz egyáltalán.
2023. dec. 3. 22:12
 38/53 anonim ***** válasza:
67%
olvastam róla hogy látják őket, meg a macskák is de ki mit hisz el
2023. dec. 3. 22:26
 39/53 anonim ***** válasza:
12%
41 és, vajon téged nem kéne tiltani??? Hogy terjeszted a propagandát, hogy az állatoknak nincsenek érzései es lehet őket bántani?
2023. dec. 3. 22:29
 40/53 anonim válasza:
96%
Ne zavarjon, hogy ez a második kommentem ennél a kérdésnél, egy szóval sem írtam olyat, hogy az állatoknak nincsenek érzései.
2023. dec. 3. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!