A kutyák látják a szellemeket?
Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.
Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?
Volt eset, amikor is.erősök még fiatalon szellemet idéztek és a kutya visítva kiugrott az ablakon és hazamenekült, pedig nem volt egy beszari kutya.
Saját tapasztalat, hogy a kutyám nyugodtan feküdt mellettem éjszaka, egyszer csak felkelt és elkezdett fixálni egy pontot a szobában.
Felborzolta a szőrét, úgy morgott, ahogy csak emberekre szokott, de nem mozdult, nem ment oda. Ez vagy 10másodpercig tartott, aztán lenyugodott.
Nem volt ott semmi látható és hangot sem hallottam.
#33 És hogyan idézték a szellemet? Mert a mi kutyánk is úgy vonyított disznóvágáskor, mint soha, de valószínűleg azért, mert évente csak 2-3x lát ilyet, és alapból azt nem értette, a szokásos két ember helyett miért van öt a kertjében, akik közül kettő hangosan beszél, meg miért visít a disznó, amikor csak röfögni szokott.
Nem tudom, miből áll egy szellemidézés, de gondolom sötét, gyertyák, valami kántálás stb. Én is megijednék, ha egy ilyenre rányitnék, egy 2-3 éves gyerek meg főleg, és a kutya kb. azon az értelmi szinten van.
A disznóvágás azért más kategória.
Miért ne vonyítana a kutya, amikor egy emlős visít és halálhörög?
Ha egy félősebb kutyáról van szó, esetleg ismerte a disznót, ez teljesen normális.
Abszolút az emberekből ki van halva a szellemiség, az érzékenység, lelkiség.
Csak fogyasztanak es járnak mint a zombi, program szerint mint a biorobotok. Elérték a célt a globalistak pont ez volt a cél, hogy mindenki csak a pénzben higyjen.
#35 Feltaláltad a spanyolviaszt. Néztél már vágandó disznó szemébe? Pontosan tudom, hogy tudják.
#37 De ez a kutya még három órával később is vonyyított, miközben a vért nyalogatta a többi disznóval együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!