Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyák látják a szellemeket?

A kutyák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés

Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.

Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?

2023. dec. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
6%
Azert mert ti bősz nagy parasztok nem hisztek benne, 20 es 21 es, attól még létezhet! Én hiszek benne. Rontás is van kepzeld el a száraz dióbél agyaddal, mert ezt mar a kvantumfizika is kimutatta, hogy az átok, a szavak befolyásolják a megátkozott energiamezejét, es lejjebb viszik a vibrációját, ezáltal fogékony lesz betegségekre, balesetekre. A modern pszichológia el is ismeri a kimondott szavak erejét a sajat egészségre es a másik szervezetére, a sejtekre hat es a sejt működésére. A lélek meg energia es az energia nem vész el, hanem átalakul. Nagy egy seprűt viselsz fej helyett !
2023. dec. 3. 21:01
 22/53 anonim ***** válasza:
85%

"Én hiszek benne."

Szerencsére a valóság nem a degenerált téveszméitek alapján működik.

2023. dec. 3. 21:05
 23/53 anonim ***** válasza:
26%

21-es: Olvasd el még egyszer, mit írtam. Azt, hogy semmi se zárható ki. Az se bizonyítható, hogy nincsenek szellemek, stb. De valószínűbb, hogy nem léteznek.

Veled viszont valamilyen nárcisztikus típusú probléma van. Semmi tolerancia és tisztelet nincs benned azok iránt, akik máshogyan gondolkodnak, mint te. Sértegeted a más világnézetűeket. Elég kellemetlen figura vagy, kulturált vitára nem alkalmas.

2023. dec. 3. 21:08
 24/53 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan 24 es, tisztelet es tolerancia, ami nalad hiánycikk es ha valaki ugyanazzal az érmével es stílussal valaszol mint te, hú hogy csodálkozol!
2023. dec. 3. 21:11
 25/53 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted a kulturált vita az, hogy mások elnézik neked a paraszt, lenéző, lehurrogó stílusod, amit “tudományos” gúnyába öltözetsz, mikor fingod nincs semmiről!!!!
2023. dec. 3. 21:13
 26/53 anonim ***** válasza:
71%
#21 Nem is mondtam, hogy igaz. De ha valaki hajlandó fizetni a lelki békéjéért egy ilyennek, engem nem zavar. Szakképzett pszichológusból is van sarlatán, pedig ott nem is mondhatjuk, hogy nem léteznek a dolgok, csak még nem tudunk róluk eleget. Akinek van rá pénze és jobban érzi magát tőle, az higgyen benne és fizesse meg, elvégre piacgazdaság van.
2023. dec. 3. 21:14
 27/53 anonim ***** válasza:
18%
26-os: Nem én használok olyan szavakat, hogy "fingod". Menj vissza a kocsmába ezzel a stílussal.
2023. dec. 3. 21:15
 28/53 anonim ***** válasza:
35%

Valamit látnak amit mi nem.

Tapasztalat és nem csak saját.

Elég félelmetes tud lenni egy ilyen jelenet.

2023. dec. 3. 21:18
 29/53 anonim válasza:
84%

Mintha kicsit elkanyarodtatok volna a kérdés eredeti témájától. 😄

De nem baj, szórakoztató.

2023. dec. 3. 21:19
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
#29 Az is lehet, hogy hallanak valamit olyan tartományban, amit mi nem hallunk. Vagy szagolnak. Vagy azért merednek, mert a perifériás látásuk sokkal aktívabb, mint a miénk, és perifériában jobban észlelünk mi is hirtelen mozdulatokat, azt hitte, látott valamit, és várja, hogy látja-e újra. Vagy csak azért csinálja, mert unatkozik, és rájött, hogy ezzel fel lehet kelteni a gazdi figyelmét. Ezer meg egy oka lehet. Én is sokszor úgy bambulok, hogy hárman kérdezik, mi van, amikor éppen csak gondolkodom, vagy próbálom hallani a falióra hangját unalmamban meg egyéb baromságok.
2023. dec. 3. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!