A kutyák látják a szellemeket?
Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.
Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?
Őszinte részvétem! Szerintem előfordulhat, hogy a kutyák látnak valamit vagy valakit. Én tudom, hogy a spirituális világ létezik, aki csak azt hiszi amit lát az tahó! Oxigén sem látható, mégis létezik!
Ahogy az is beigazolódott mindig, ha bagoly énekelt a közelben, előrevetítette valaki halálát. Idén nyáron a baratom háza mellet napokig huhogott a bagoly, azt hittük h az apja fog meghalni, mert alkoholista es 90 éves de végül a szembe szomszéd, 39 éves gyerekkori barátja halt meg rákban! Teljes kímélő életmód mellett, bioétkezés, nem ivott nem cigizett stb
Nekem több jósló álmom volt az életem során, általában halál esetek előtt.
A halott lelke 40 napig a ház körul kering.
Akármennyire is fáj neked de egyet értek a 7-es válaszolóval.
"Sosem értettem, hogy olyannak miért kell válaszolni, aki képtelen a kérdésre érdemben reagálni. Legviccesebb, hogy nagyon okosnak képzelik magukat ezek az egyének, holott épp azt nem fogják csak fel, hogy senki sem kíváncsi a szánalmas véleményükre. :)"
Nem bogaram, nagyot tévedsz, a válaszoló jól felelt, most azért mert neked meghalt édesanyád az még nem jelenti azt, hogy elhagyd a józan eszedet. Azt állítod, hogy nem a kérdésedre felelt, holott ő volt az egyetlen aki érdemleges válasszal látott el. Nem is értelek miért teszel ki kérdést erről, neked nem is a magyarázatra van szükséged hanem arra, hogy valaki megerősítse a jelenlegi álláspontodat vagy olyat írjon ami neked tetszik.
Mivel a szellemek léte se biztos, ezért nem tudjuk. Én valószínűbbnek tartom, hogy máskor is van ilyen, de egy haláleset után az ember jobban felfigyel ezekre a dolgokra.
12-es: Nagyon beképzelt vagy, hogy csak azért tahónak tartasz embereket, mert materialisták. Ez világnézet függvénye.
Aki meg "érzékel" dolgokat, annál nagyobb arra az esély, hogy pszichés baja van, mint hogy a valóságot észleli. Lehet egyébként túlvilágban hinni, ha az megkönnyíti az életet és a gyászt. Ha odakerülünk, úgyis megtudjuk (vagy nem ha nincs folytatás).
20-as: Igen, sokan megélnek ilyesmiből. Mint ahogy kártyavetésből, rontáslevételből, stb. Ez viszont nem bizonyítja, hogy mindezek igazak lennének.
Amúgy a keresztény vallás, ami tanítja a lélek továbbélését, nem hisz a visszajáró lelkekben. Szerintük démonok lehetnek ezek. Az én véleményem szerint pedig inkább fals érzetek. De semmi nem zárható ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!