Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyák látják a szellemeket?

A kutyák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés

Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.

Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?

2023. dec. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
72%
#41 Szerintem te még nem láttál testközelben háziállatot, azért vagy ilyen hülye.
2023. dec. 3. 23:23
 42/53 Thunderfairy ***** válasza:
96%

Nem tudom mit nézhetet a kutya de azért ne legyünk már olyan hiszékenyek hogy biztos szellemet. Ez most nem a legujabb horrorfilm. Lehet hogy az 1-es jól mondja és valami kis rágcsáló volt a falba általa furt járatba. De ha ezt akarja hinni a kérdező amiről itt szó van akkor higye el ezt.

Én olyat olvastam egyszer neten hogy állitolag csikos az emberi bőr mint a tigris bundája de ezt csak a macskák látják. Na, ilyenek a szellemek is. Ha esetleg létezik szellemvilág akkor van élet a halál után. Jó lenne. De ezt biztosra csak a halottak tudják. Egy biztos. Minden egyes tudományos vizsgálaton az derül ki hogy sehol semmiféle szellem soha sincs. Tehát nagy valoszinűséggel nem is léteznek. ENNYI.

2023. dec. 3. 23:39
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor hall valamit. Rendkívül jó a hallásuk, így ami neked nem tűnik fel, Ő tisztán hallja és figyel rá. Most valószínűleg jobban figyeled a kutyát mint korábban és mivel édesanyádra gondolsz, összekapcsolod őket.
2023. dec. 3. 23:45
 44/53 anonim válasza:
65%
Nem léteznek szellemek. Sok hülye ember reménykedik benne, de nem léteznek. Nem azért a 10 fillért, de aki ebben hisz, és azt hiszitek hogy az anyagi világunkban léteznek szellemek, és itt és élnének tegyük fel, a világ, a föld, a naprendszerűnk egyszer elfog pusztulni, és akkor majd mindenki a lég üres sötét térben volt létezni? És mielőtt valami balfácán azt írja, hogy majd elmennénk egy másik bolygóra, hát az hülye. Egyrészt évmilliárdokba kerülne időben, plusz, hogy a rákból tudná, hogy merre induljon? Nem vagyunk mi olyan különlegesek, hogy bárhol máshol létezzünk. Nem vagyunk többek mint állatok, és ugyan annyi kiváltságunk van, élünk, és meghalunk. Az összes szellemes videó, kép, akár mi, kamu. Hitegetni lehet magatokat, de attól még nem lesz semmi.
2023. dec. 4. 00:42
 45/53 anonim válasza:
44%
Előző vagyok: egyszerűen nem akarjátok elfogadni, hogy egy bűzölgő, semmit érő hullák vagytok mind. Nem akarjátok elfogadni, hogy az időtök véges. Mindannyian ott fogunk rohadni a föld mélyén, vagy urnákban, és a fene nem fog emlékezni ránk soha többé.
2023. dec. 4. 00:44
 46/53 anonim ***** válasza:
83%

#46-47 Akit korábban linkeltem, én vele személyesen többször találkoztam. Podcast interjú is van vele. Szerintem totál elborult a csaj, arra élvez, hogy szerinte szellemek nézik szex közben is. Van "páciense", akit elvileg a szellemek segítségével kigyógyított a gluténérzékenységből. WHAAAAAAAAAAAT?!

De amúgy a mai fiatalokra (én 29 vagyok, de a saját korosztályomon is látom, fiatalabbokon főleg) abszolút jellemző az instant gratification, mindent azonnal akar mellett az, hogy félnek a haláltól. A vegánok fele is csak azért vegán, mert nincs egy egészséges kapcsolata a halállal. Márpedig sajnos az a tényállás, hogy ahogy a halálhoz állunk, az pont olyan fontos, mint ahogy az élethez. Nem lehet értékes, teljes életet érni egészséges haláltudat nélkül. Volt velem egyidős csajom aki komolyan mondom jobban félt egy ősz hajszáltól vagy egy ránctól, mint egy vicsorgó pitbulltól, vagy a négysávos úton piros lámpán átgyaloglástól. Nem normálisak ezek.

Lásd a fenti barom állat állatmániást, aki még életében nem látott birkát, de állítja, hogy a normális emberek azt hiszik, hogy az állatoknak nincsenek érzéseik. Dehogynincsenek. Pont ezért nem random gyilkoljuk meg őket, és ha már meghaltak, nem dobjuk a kukába a számára "fúj, undi, zsíros" falatokat, hanem azt is megesszük, ha már feláldoztuk érte az állatot.

2023. dec. 4. 00:56
 47/53 anonim ***** válasza:
14%

46 os, nem túl magas intelligenciára vall, ha hiszel minden kutatásnak. A kutatásban azt mutatják ki, amire le voltak fizetve a kutatók.

A világ rejtett hatalmai nem akarták, hogy az ember spirituális oldala kifejlődjön es tagadtak mindent ami ezzel kapcsolatos, mert az ember így jobban manipulálható, ha nem hisz semmiben. Te meg el is hiszed, hiszen írta a kutatás. Sok ilyen “a brit kutatók szerint” kezdetű mondatot olvashattál .sajnállak őszintén

2023. dec. 4. 07:22
 48/53 anonim ***** válasza:
12%
Es 47 es, ha te ennyire tartod magad, bűzölgő hullának, akkor az is vagy! Spirituálisan halott vagy
2023. dec. 4. 07:24
 49/53 anonim ***** válasza:
65%

En csak az elsö 3 valaszt olvastam el, es nem is fogom a többi valaszt elolvasni, sem azt, ami az en valaszom utan jön.

A kerdesre a valaszom: IGEN. Lehetseges. Vannak emberek is, akik latjak a szellemeket. A szellem alatt az elhunyt szemelyek lelket ertem. Nekem van egy baratnöm, aki ilyen teren nagyon erzekeny, fejlett. Anyukam halala utan elmentem hozza, beszelgettünk. Egyszer csak nagyon meglepödött arcot vagott, es az alvo kutya is fölkapta ekkor a fejet. Kerdeztem, mi van?? Anyukam jelent meg, de csak elötte, meg valoszinü a kutya is ezt erzekelte. Szoval sajat tapasztalat. Lehet, ha mas meselt volna nekem ilyesmit, nem hittem volna el.

2023. dec. 4. 09:11
 50/53 anonim ***** válasza:
78%
#47 Haha. Kutató vagyok. Van a kutatásnak etikája is. Igen, voltak a lefizetett kutatások, pl. a zsírellenes cukorlobbi a hetvenes években, de alapból az a lényeg, hogy kritikusan olvasol és gondolkozol. Nem kell hinni minden kutatásnak. De ha minden kutatásról ez a véleményed, az minimum olyan rossz, mintha mindent elhiszel...
2023. dec. 4. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!