A kutyák látják a szellemeket?
Édesanyám halála óta a kutyáim néha ránéznek egy pontra és nagyon figyelnek. Odanézek, de nem látok ott semmit. Most az előbb is az egyik kutyám épp alszik és a másik pedig hirtelen odanézett egy pontra és nagyon figyelt és követett valamt a tekintetével. Többször is odanéztem és nem láttam semmit.
Édesanyámat láthatja esetleg? Ilyen előfordulhat? Itt volt az előbb és látta?
Akkor a válasz a kérdésemre nem.
Köszönöm a hozzászólásokat és további szép estét!
Kérdező!
Először is őszinte részvétem, másodszor pedig én szeretnék elnézést kérni az eddigi kommentelők nevében (kivéve az első). Sosem értettem, hogy olyannak miért kell válaszolni, aki képtelen a kérdésre érdemben reagálni. Legviccesebb, hogy nagyon okosnak képzelik magukat ezek az egyének, holott épp azt nem fogják csak fel, hogy senki sem kíváncsi a szánalmas véleményükre. :)
Kérdésedre válaszolva: Elképzelhető, de úgy gondolom nincs olyan élő ember, aki megtudná mondani, hogy valóban így van. Mint ahogy azt sem tudja senki sem megmondani neked biztosan, hogy mi van a halál után. Tudom, nehéz lehet most neked, de úgy gondolom okkal nem tudjuk, éppen ezért nem is kell ezzel foglalkoznunk míg élünk.
További szép estét! :)
Bocsánat, közben a 7-ből 6 lett, szóval neki köszönöm!!!!
"Kérdező!
Először is őszinte részvétem, másodszor pedig én szeretnék elnézést kérni az eddigi kommentelők nevében (kivéve az első). Sosem értettem, hogy olyannak miért kell válaszolni, aki képtelen a kérdésre érdemben reagálni. Legviccesebb, hogy nagyon okosnak képzelik magukat ezek az egyének, holott épp azt nem fogják csak fel, hogy senki sem kíváncsi a szánalmas véleményükre. :)
Kérdésedre válaszolva: Elképzelhető, de úgy gondolom nincs olyan élő ember, aki megtudná mondani, hogy valóban így van. Mint ahogy azt sem tudja senki sem megmondani neked biztosan, hogy mi van a halál után. Tudom, nehéz lehet most neked, de úgy gondolom okkal nem tudjuk, éppen ezért nem is kell ezzel foglalkoznunk míg élünk.
További szép estét! :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!