Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Eddig én sem hittem benne, de...

Eddig én sem hittem benne, de már kezdem elhinni? (5g)

Figyelt kérdés
Az 5g ellenzőket mindig lapoföldhívőknek gondoltam, ki is nevettem őket, hogy konteósok, elmebajosak. No de amióta a házunk előtti házon 5g antennák vannak, azóta én is fura dolgokat tapasztalok. Eddig mindenre logikus magyarázatot kerestem. Egyre gyakoribb migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések és random módon amikor otthon vagyok. A telefonom össze vissza csinál mindent: magától hívogat embereket, nem azt írja amit írok, betüket automatikusan kitöröl, oldalakat nyitogat meg, és megfigyeltem akkor is magától csinál ilyeneket, ha hozzá sem érek. Ez utóbbi dolgokat több a házban lakó szomszéd is tapasztalja a telefonján. Álmatlanság, kialvatlanság, erős fáradtság/gyengeség. Ami közös még az a hirtelen rosszullétek, és ha elmegyünk otthonról, nem vagyunk az 5g közelében, semmi bajunk, és a telefonjaink is rendbe jönnek. Több lakó mondta akik nők, (én is az vagyok) hogy vérzési zavaraik lettek, amikre a nődokik nem találnak magyarázatot. Ezek a gondok nem akarnak szünni. Én is így jártam, és kiprobáltam hogy elemtem a szüleimhez egy hétre, és nálunk 5g a környéken nincs, és pár nap mulva gyógyszer nélkül rendbe jöttem. Ahogy hazamentem, újra előjött minden egügyi gond, a telefon probléma is. Hangsúlyozom, én rendesen kinevettem az 5g-től félő embereket, de már én is kezdem azt mondani, valami lehet nem stimmel az 5g-vel. Kerestem a magyarázatot: frontok, a telomnak műszaki hibája van, stb. Akik 5g közelében élnek, ők mittapasztalnak?
2023. júl. 31. 13:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
43%
A valós veszélyeket összemosni a laposföldszerű psyop maszlagokkal, hogy megnyugtassa magát az ember, hogy minden rendben, van eléggé önveszélyes. Kapisgálgatjátok már? Olvass npc, tájékozódj.
2023. júl. 31. 21:20
 32/39 A kérdező kommentje:
31-es téged bantott valaki hogy ilyen agressziv vagy? Sajnalom, hogy frusztralt vagy.
2023. júl. 31. 21:35
 33/39 anonim ***** válasza:
47%

nem veszed észre h mást is felbosszantottál???

akkor az 5g-s bajaidat hogyan vetted észre???

a hülyeség fáj és az h másokat is belerángatnak az ilyenek.

2023. júl. 31. 21:37
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem, senkit nem bosszantottam fel rajtad kivül. Mentalis gondjaid lehetnek, ha egy kerdesre agressziv leszel.
2023. júl. 31. 21:40
 35/39 anonim ***** válasza:
56%

mentális gondjaim???

te képzelsz be mindenfélét az 5g miatt.

tényleg csak egy figyeleméhes vén szatyor lehetsz.

2023. júl. 31. 21:43
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy igazolod azt a felvetéves, hogy az agressziód mentális gondot tükröz. Köszönöm hogy megerősítetetted.
2023. júl. 31. 22:19
 37/39 anonim ***** válasza:
59%

De ha utána néztél volna a pontos működésének, akkor nem kamuznál ennyit.

Tele van lyukakkal a sztori.

Ez egy troll vagy mentális beteg ember.

2023. júl. 31. 23:22
 38/39 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Schwab-ékról hallottál már?

2023. aug. 1. 11:48
 39/39 anonim ***** válasza:
59%

Az 5G csak egy mikrohullámú sugárzás. Olyat nem tud csinálni a mobiloddal, hogy számokat hívogat meg alkalmazásokat indít el. Ezek szoftveres dolgok. Egy számítógépes vírus tud csak ilyeneket előidézni.

Viszont a megnövekedett elektroszmog miatt lehet migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések bizony előfordulhatnak. Madarak is több ízben leestek tornyok közelében. Szerintem várj egy kicsit lehet a szervezeted túl érzékeny, és majd hozzászokik a sugárzáshoz.

Azt még lehetne csinálni, hogy veszel a Media Marketben olcsón vannak olyan elosztók, amiket le lehet kapcsolni és éjjelente lekapcsolod őket. Van a neten elektroszmogmentesítő. Nem ismerem így csak próbaként lehetne egy olcsóbbal kezdeni. Igazából ennyi. Ha minden marad lehet költözni kell

2023. aug. 1. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!