Eddig én sem hittem benne, de már kezdem elhinni? (5g)
nem veszed észre h mást is felbosszantottál???
akkor az 5g-s bajaidat hogyan vetted észre???
a hülyeség fáj és az h másokat is belerángatnak az ilyenek.
mentális gondjaim???
te képzelsz be mindenfélét az 5g miatt.
tényleg csak egy figyeleméhes vén szatyor lehetsz.
De ha utána néztél volna a pontos működésének, akkor nem kamuznál ennyit.
Tele van lyukakkal a sztori.
Ez egy troll vagy mentális beteg ember.
Kérdező!
Schwab-ékról hallottál már?
Az 5G csak egy mikrohullámú sugárzás. Olyat nem tud csinálni a mobiloddal, hogy számokat hívogat meg alkalmazásokat indít el. Ezek szoftveres dolgok. Egy számítógépes vírus tud csak ilyeneket előidézni.
Viszont a megnövekedett elektroszmog miatt lehet migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések bizony előfordulhatnak. Madarak is több ízben leestek tornyok közelében. Szerintem várj egy kicsit lehet a szervezeted túl érzékeny, és majd hozzászokik a sugárzáshoz.
Azt még lehetne csinálni, hogy veszel a Media Marketben olcsón vannak olyan elosztók, amiket le lehet kapcsolni és éjjelente lekapcsolod őket. Van a neten elektroszmogmentesítő. Nem ismerem így csak próbaként lehetne egy olcsóbbal kezdeni. Igazából ennyi. Ha minden marad lehet költözni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!