Ezt mi alapján lehet elhinni?
http://www.youtube.com/watch?v=pjCzVJnhty0&feature=related
Erről lenne szó. Most komolyan egy csomó helyen lehet ezekről hallani és sok ember szentül meg van róla győzödve, hogy igaz. Én lehetségesnek tartom a földönkívüli életet, de ez azért meredek. Egyáltalán, ha ennyire meg akarnak menteni, akkor majd pont a jútúbon fognak bejelentkezni, expressz ajánlva? Ráadásul folyékonyan beszél angolul? Ha annyire intelligensek, akkor tudhatnák, hogy ilyet, hogy egy valakivel lépnek kapcsolatba egy civilizációból, azt senki nem fogja elhinni. És ehhez tartozik a 2012-es hülyeség. Tudom, hogy a maják nagyon pengék voltak csillagászatból és matematikából, de azt senki ne magyarázza már be nekem, hogy egy "fejletlen" nép majd megmondja, hogy mikor lesz világvége. Most a videóval kapcsolatban én nem láttam, vettem észre valamit, vagy tényleg hülyeség?
Ez alapján semmit. Ha elhiszed, akkor menj át nyugodtan az ezotéria kategóriába, mert attól kezdve már biztosan nem a tudományhoz tartozik :-)
Egyébként is baromság: [link]
Pedro
Te sem gondolod komolyan, hogy ez valóság igaz? Csak valamelyik vicces kedvű embertársad felvette magát és kicsit megpiszkálta effektekkel a videót... Ne legyél már gyerekes... Én azon a véleményen vagyok, hogy biztos vagyok benne, hogy létezek földön kívüli élőlények is...nem létezik, hogy egyedül legyünk az univerzumban, de nagy valószínűséggel fejletlenebb formában... pl.:, mint bogarak... ugyan is a bogarak földünk élőlényeinek több, mint 90%-át teszik ki...
2012 és a maják... Én nagyon okos népnek tartom a majákat, de még véletlenül se azért hagyták abba a naptár írást, mert bizonyos ,,jó akaróik" jöttek és nekiálltak tömegesen lemészárolni őket... Tényleg... abszolút valószínűtlen... Jobb dolguk sem volt a mészárlások közepén a csillagokat lesni és naptárt írogatni, nem? Egyszerűen kiírtották a majákat és 2012-ig írták meg a naptárat... Ha életben maradtak volna nagy valószínűséggel tovább is írják, de ez nem így lett...
Elméletileg a maják naptára is folytatódik, egy körfolyamat. Létezik, nem létezik földönkívüli élet. Ha esetleg lesz tapasztalatom ezzel kapcsolatban, majd alkotok véleményt. Találgatásokkal, abszurd bizonyítékokkal nem megyünk semmire.
[link] Erről egyáltalán nem hallani, pedig eléggé valóságos...
...szerintem nem sóz ránk semmiféle terméket, nem mondja hogy küld tovább, nem kéri a bankszámlaszámod - ha nem is eredeti, mégis valami mást sugall mint bármi....
Nem biztos hogy figyelmen kívül hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!