Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Eddig én sem hittem benne, de...

Eddig én sem hittem benne, de már kezdem elhinni? (5g)

Figyelt kérdés
Az 5g ellenzőket mindig lapoföldhívőknek gondoltam, ki is nevettem őket, hogy konteósok, elmebajosak. No de amióta a házunk előtti házon 5g antennák vannak, azóta én is fura dolgokat tapasztalok. Eddig mindenre logikus magyarázatot kerestem. Egyre gyakoribb migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések és random módon amikor otthon vagyok. A telefonom össze vissza csinál mindent: magától hívogat embereket, nem azt írja amit írok, betüket automatikusan kitöröl, oldalakat nyitogat meg, és megfigyeltem akkor is magától csinál ilyeneket, ha hozzá sem érek. Ez utóbbi dolgokat több a házban lakó szomszéd is tapasztalja a telefonján. Álmatlanság, kialvatlanság, erős fáradtság/gyengeség. Ami közös még az a hirtelen rosszullétek, és ha elmegyünk otthonról, nem vagyunk az 5g közelében, semmi bajunk, és a telefonjaink is rendbe jönnek. Több lakó mondta akik nők, (én is az vagyok) hogy vérzési zavaraik lettek, amikre a nődokik nem találnak magyarázatot. Ezek a gondok nem akarnak szünni. Én is így jártam, és kiprobáltam hogy elemtem a szüleimhez egy hétre, és nálunk 5g a környéken nincs, és pár nap mulva gyógyszer nélkül rendbe jöttem. Ahogy hazamentem, újra előjött minden egügyi gond, a telefon probléma is. Hangsúlyozom, én rendesen kinevettem az 5g-től félő embereket, de már én is kezdem azt mondani, valami lehet nem stimmel az 5g-vel. Kerestem a magyarázatot: frontok, a telomnak műszaki hibája van, stb. Akik 5g közelében élnek, ők mittapasztalnak?
2023. júl. 31. 13:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
27%

Kedves kérdező! Arra nem feleltél, hogy előtte ugyanot volt-e valamilyen torony.

Tudod, a cikked egy webáruház részét képező blogban található. Szerzője saját nevével nem is vállalta. Az un. referenciák hasonló blogok vagy bulvár oldalak csak.

A blogban csak a kulcsszavak között szerepel az 5G.

Ha nagyon vágysz rá, keresek neked olyan cikket, amelyik szerint a 40 km/h sebesség már megöli az embert, hogy levegőnél nehezebb szerkezet nem emelkedhet fel és ami tetszik. De ne menjünk a régmúltba! Mit is mondott Bill Gates, mi a legeslegnagyobb kapacitás, ami fölé nem lehet menni? [link]

Most vagy mondta, vagy nem, de roppant komoly.

2023. júl. 31. 17:07
 22/39 A kérdező kommentje:
26-os én is laposföldesnek stb mondtam eddig az olyanokat mint én. Nem hittem elhogy az 5g bármi egügyi gondot okozhatna! Azt sem gondoltam volna hogy a telóink úgy fignak viselkedni ahogy. Nem is én hiztam szóba, hanem az egyik szomszedom, hogy a telója megbolondult mindent magától csinál, úgy hogy hozzá sem ér. Ugyanaz mint az én telomnak. A másik szomszéd kiment külföldre dolgozni, és írta hogy nulla fejfájása, nulla szédülése, és sorolhatnám. Azon is meglepődtem hogy kb minden kutatás kizárolag tagadja az 5g káros hatásait, és nekem ez pl azok után amiket egymástól függetlenül tapasztalunk, gyanus. De tovább megyek: azoknak a házaknak a tetején ahol 5g antennák vannak, kevesebb költséget kell fizetniük. Na nekem ez is gyanus. Azt tudom hogy kb másfél éve telepítették az első 5g-t a velünk szemben lévő 10 emeletesre, majd utána az összes többire ami mögötte van, és az ott lakó ismerőseim is ugyanazokra panaszkodnak amikre mi is. Csak ők meg örülnek hogy kevesebb költséget kell fizetniük.
2023. júl. 31. 17:15
 23/39 anonim ***** válasza:
44%
Nem az 5G a fő gond, hanem a hatalmas elektorszmog ami bombázza az embereket. Ennyi rádiós eszköz, adótorony, router stb... nem volt 10 évvel ezelőtt!
2023. júl. 31. 17:59
 24/39 anonim ***** válasza:
25%

"Az 5g ellenzőket mindig lapoföldhívőknek gondoltam"

Mert azok is nagyrészt.

"ki is nevettem őket"

Okod volt rá? Mert a kérdésed olvasva te magad sem tudod, hogy mi az az 5g.

Szóval ok nélkül nevetted ki őket, gratulálok.

"hogy konteósok, elmebajosak."

Ez igaz.

"No de amióta a házunk előtti házon 5g antennák vannak"

Valaki más házán van RAJTA az antenna?

"Eddig mindenre logikus magyarázatot kerestem."

Ezt mondja minden összeesküvés elméletbe hívő irracionális ember, nem leszel ettől hitelesebb.

"Egyre gyakoribb migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések és random módon amikor otthon vagyok."

"Álmatlanság, kialvatlanság, erős fáradtság/gyengeség."

Akkor mi lenne, ha felkeresnél egy orvos brom?

"A telefonom össze vissza csinál mindent: magától hívogat embereket, nem azt írja amit írok, betüket automatikusan kitöröl, oldalakat nyitogat meg, és megfigyeltem akkor is magától csinál ilyeneket, ha hozzá sem érek."

Ez lehet valami vírus vagy egyszerűen valami rendszer hibája lehet a telefonnak.

Próbáltad már a szolgáltatót kérdezni, ahonnan a telefon van?

Vagy szervíz?

"Ez utóbbi dolgokat több a házban lakó szomszéd is tapasztalja a telefonján."

Ezt valahogy kevésbé hiszem el, mint a fentebbi baromságokat.

"Ami közös még az a hirtelen rosszullétek, és ha elmegyünk otthonról, nem vagyunk az 5g közelében, semmi bajunk, és a telefonjaink is rendbe jönnek."

Erről az összeesküvés elméletről tudnál csinálni egy videót?

Tudod, hogy levideózod hogy hogyan szarakodik a telefonod vs amikor távol érsz.

Na jó, ez egy rakat baromság, hogy most végig olvastam.

Szerintem full kamu és ebből semmit sem tudsz bizonyítani!

2023. júl. 31. 18:33
 25/39 anonim ***** válasza:
30%
De kedves kérdező, szeretném megtudni, hogy utána néztél, hogy az antennák hogyan működnek?
2023. júl. 31. 18:35
 26/39 A kérdező kommentje:
22-es nem, előtte semmilyen torony nem volt ott.
2023. júl. 31. 20:05
 27/39 A kérdező kommentje:
26 igen. Mindennek utána olvastam, de engem a hatása eedekel.
2023. júl. 31. 20:05
 28/39 anonim ***** válasza:
70%

MIT NYAVALYOGSZ??? Költözzvakkor el. akkor költözz az erdőbe.

mindez az agyad szüleménye. ha igat is lenne h a szomszédaid is stb. akkor az már tömeghisztéria. ha elköltözöl biztos a szomszédaid is jobban lesznek.

képzeld volt egyszer h egy elől lévő fogamat ki kellett húzni. azt mondta a fogdoki h frontfog az és a mellette lévő is az. azt képzeltem h frontokkor fáj az a ki nem húzott szomszédos fog. komolyan erősen fájt az a fogam amikor frontok voltak. sokszor a fejem is. aztan mondta a fogorvos nevetve, hogy a frontfog csak azt jelenti h elől vannak. azóta egyáltalán nem fáj a fogam, se a fejem. beláttam el is mondtam a fogorvosnak h pszichésen behülyítettem magamat.

veled is ez van. nem szégyen.

2023. júl. 31. 20:51
 29/39 anonim ***** válasza:
27. Akkor honnan tudod, hogy az 1G, 2G stb. ne okozna ugyanilyen tüneteket?
2023. júl. 31. 20:52
 30/39 anonim ***** válasza:
37%

ne itt nyavajogj nekünk!

képzeld mi nem tudunk, nem fogunk oda menni hozzátok és leverni az 5g-t.

mindenki mas csak örülne ennek.

sztem te egy vénasszony vagy aki csak unatkozik.

ha valóban voltál nőgyógyászaton akkor tedd ki a papírokat.

videózd le h voltál a mobilszolgáltatódnál, mobilosnál és hogy hogyan viselkedik a mobilod.

videózd le h a szomszédaid állítólag miket nyavajognak.

linkeket meg...neharagudj de sok a kamu weboldal.

de inkább költözz el ha ennyire elmerongyant vagy. ja és itt is fejezd be az értelmetlen hisztit.

2023. júl. 31. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!