Eddig én sem hittem benne, de már kezdem elhinni? (5g)
Figyelt kérdés
Az 5g ellenzőket mindig lapoföldhívőknek gondoltam, ki is nevettem őket, hogy konteósok, elmebajosak. No de amióta a házunk előtti házon 5g antennák vannak, azóta én is fura dolgokat tapasztalok. Eddig mindenre logikus magyarázatot kerestem. Egyre gyakoribb migrének, erős fülzúgás, iszonyat szédülések és random módon amikor otthon vagyok. A telefonom össze vissza csinál mindent: magától hívogat embereket, nem azt írja amit írok, betüket automatikusan kitöröl, oldalakat nyitogat meg, és megfigyeltem akkor is magától csinál ilyeneket, ha hozzá sem érek. Ez utóbbi dolgokat több a házban lakó szomszéd is tapasztalja a telefonján. Álmatlanság, kialvatlanság, erős fáradtság/gyengeség. Ami közös még az a hirtelen rosszullétek, és ha elmegyünk otthonról, nem vagyunk az 5g közelében, semmi bajunk, és a telefonjaink is rendbe jönnek. Több lakó mondta akik nők, (én is az vagyok) hogy vérzési zavaraik lettek, amikre a nődokik nem találnak magyarázatot. Ezek a gondok nem akarnak szünni. Én is így jártam, és kiprobáltam hogy elemtem a szüleimhez egy hétre, és nálunk 5g a környéken nincs, és pár nap mulva gyógyszer nélkül rendbe jöttem. Ahogy hazamentem, újra előjött minden egügyi gond, a telefon probléma is. Hangsúlyozom, én rendesen kinevettem az 5g-től félő embereket, de már én is kezdem azt mondani, valami lehet nem stimmel az 5g-vel. Kerestem a magyarázatot: frontok, a telomnak műszaki hibája van, stb. Akik 5g közelében élnek, ők mittapasztalnak?2023. júl. 31. 13:20
11/39 anonim válasza:
#9: szóval a kérdésed célja az volt, hogy bólogassunk, mert igazad van?
13/39 A kérdező kommentje:
Ja mert nincs ertelmes válaszod...
Én eddig ezt a kutatást találtam, és az pont azokat írja le, amiket mi is tapasztalunk, pedig a kutatás nem mostani:
2023. júl. 31. 16:14
14/39 anonim válasza:
Roppant komoly egy webáruház blogjára mint forrás hivatkozni.
16/39 anonim válasza:
Ez nem kutatás, hanem egy cikk, ami csak az aggasztó eredményeket gyűjti egybe, az ennek ellentmondó eredmények (vagyis a nagyobb rész) említése nélkül. Itt egy sokkal jobb cikk a témában, ami 100-nál is több kutatást összegez és értékel:
17/39 anonim válasza:
18/39 A kérdező kommentje:
🙈🙈🙈🙈🙈🙈
2023. júl. 31. 16:28
19/39 anonim válasza:
Szerintem most fejezzétek be, máskülönben kimosom a szátokat szappannal!!!
20/39 anonim válasza:
#12: pont erre válaszoltam (ld. #8), írtam, hogy nem tapasztaltam semmi problémát, mégis lehülyéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!