Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lenne a halál után? Mit...

Ez lenne a halál után? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Remélem nem.

"Van, aki úgy gondolja, hogy a mennyországba jut, ha jó volt, és ott újra találkozik a szeretteivel, elmúlik minden fájdalma, és örök boldogság vár rá. Viszont olyanok is akadnak, akik szerint egyszerűen csak meghalunk, és ott véget ér minden, nincs tovább. Nos, úgy tűnik, hogy akármennyire is megnyugtató az első lehetőség, igazából az utóbbi áll közelebb a valósághoz – legalábbis tudományos szempontból.

A Kaliforniai Technológiai Intézet professzora, Sean Carroll szerint egyenesen lehetetlen, hogy van élet a halál után, és azt is elárulta, hogy miért gondolják így a tudósok.

A szakember elmondta, hogy eddig hiába kutattak, még nem találtak semmi arra utaló jelet, hogy a „lélek” el tud különülni a testtől, hiszen a tudományos álláspont szerint atomokból és elektronokból áll a tudatunk – ez pedig azt jelenti, hogy ahogy a testünk működése megáll, és elkezdenek lebomlani a szerveink, úgy a tudatunk is elmúlik nyom nélkül, hiszen megszűnik minden, ami tárolni tudná azt.

Ez valószínűleg sokakat elszomorít, mivel elég rossz dolog mondhatni a nagy semmi felé haladni, de azért hozzá kell tennünk, hogy ez nem biztos, hogy így van, hiszen többen is voltak már, akik visszatértek a halálból, és elmondták, hogy a mennyországba kerültek – szóval mindenki eldöntheti magának, hogy miben hisz, a legvégén úgyis kiderül az igazság."

[link]

2023. ápr. 12. 09:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%

Se kép se hang.

Pont mint születésed előtt

Szívesen

2023. ápr. 12. 09:57
 2/21 A kérdező kommentje:

Bizonyíték?

2023. ápr. 12. 10:01
 3/21 A kérdező kommentje:
Igazából tartalmas válaszokra lennék kíváncsi, nem ilyen beböfögésekre mint #1
2023. ápr. 12. 10:02
 4/21 anonim ***** válasza:
Én nem is olyan sokára megtapasztalom, de abban bizakodom, hogy nincs újjászületés sem ilyen hülye mennyország, mert még egyszer nem kívánok élni újra ebben a bolond világban a sok idióták között.
2023. ápr. 12. 10:05
 5/21 anonim válasza:

Kereszteny vagyok

de szerintem ez az a tema amin ahany ember annyi fajta alternativa

En azt gondolom hogy a gyerekek kerulnek a mennybe rogton

Szerintem minden ember megjarja a porgatoriumot ahol a buneinket ha megbantunk ha igazan hiszunk istenben megbocsajtodnak

Viszont ha nem …akkor masik oldalon orok szenvedes lesz es a legnagyobb felelmunket eljuk at ujra es ujra

SZERINTEM

2023. ápr. 12. 10:16
 6/21 anonim ***** válasza:

Pedig at lesz 😂

Fogadd el

2023. ápr. 12. 10:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"hogy miért gondolják így a tudósok"

Ez így valótlanság, mert nincs egységes álláspont, más tudósok másképp gondolják, sokan úgy gondolják az információ mindenképp megmarad. Sok tudós kutatja is a témát, hiszen úgy gondolják létezik a lélek.

"A szakember elmondta, hogy eddig hiába kutattak, még nem találtak semmi arra utaló jelet, hogy a „lélek” el tud különülni a testtől"

Ez is hazugság így, hiszen számtalan tanulmány jelent már meg a reinkarnációs emlékekről ezek kutatásáról, halálközeli tapasztalásokról, stb.

Orvosok, pszichológusok, kutatók, gyakorló meditálók, stb több száz könyvet, cikket, tanulmányt, tudományos alapossággal elvégzett kutatást, ezekre ösztöndíjak, egyetemi támogatások, stb. és ezek pont az ellenkezőjét állítják, tehát van lélek, van előző élet, stb.

pl: a Virginia egyetem kutató professzora több száz cikkben, adatokkal támassza alá, de példaként linkelem az egyik tanulmányát, ahol konkrét eseteket megvizsgálva érvel mellette.

[link]

Érdemes megemlíteni legalább még egy orvos-kutatót, Dr. Michael Newton-t aki sok száz ember közreműködésével végzett ilyen kutatást, és szintén arra jutott, hogy a lélek létezik, vannak korábbi életeink.

Nagyon egyszerű egy fizikusnak azt mondani, hogy szerinte nincs lélek, mert nem tudja megmérni a mérleggel, vagy megnézni mikroszkóppal, " és akkor a tudósok szerint nincs", de ez így nem igaz.

Ez olyan, mint amikor Orbán azt mondja hogy Magyaraországon nem korrupt és nem lop a kormány, hiszen nincsenek börtönben.

2023. ápr. 12. 10:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Keresi a lélek anyagi nyomait. Csakhogy a világ mérhető része számunkra elvileg is csupán az egész 3%-a. XD.

Az élet nem ér véget az inkarnáció végén. Az ember csak leveti a "ruháját". Egy új fejezet kezdődik. Az élet soha nem ér véget. Minél tudatosabb vagy, a test halála annál simább átmenet a számodra.

2023. ápr. 12. 12:37
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a halál után egyszerűen "kitágul" csak a tudatunk egy nagyobb tudatállapotba, és megszűnik azonosulni, azzal, hogy XY volt. Ebben a nagyobb tudatállapotban olyan szélsőséges érzelmek vannak, amiket mi itt a földi létünkben elképzelni sem tudunk. A tudósok szeretnek úgy tekinteni az emberi testre, mint valami generátorra, ami minden továbbit előállít, lelket, tudatot, érzelmeket, a hitem szerint én viszont úgy tekintek az emberi testre és a fizikai világra, mint korlátozó, elkülönítő és lassító tényezőkre.
2023. ápr. 12. 14:55
 10/21 kovacs magdolna2 ***** válasza:
A halál után kezdődik a valodi élet
2023. ápr. 13. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!