29 év? Ennyi az élet?
Figyelt kérdés
Ráadásul erőszakos halál.
Miért gondolja bárki, hogy megéri az öregkort?
Vagy akár a 30-at?
Vagy akár a 40-et?
Az élet rövid. (Így meg főleg.)
2023. jan. 13. 19:08
1/21 anonim válasza:
Mert statisztikailag nagy az esélye, a cikkben írtaknak meg kicsi.
2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan megérik a 30. életévüket, de ez nem garancia arra, hogy a 40-et is megfogják. A valószínűségről meg annyit, hogy bárki benne lehet abban az 1%-ban.
2023. jan. 13. 19:29
3/21 anonim válasza:
Ha egészséges valaki miért is kellene valami szörnyű halálra számolnia a közeljövőben?
4/21 anonim válasza:
Kérdező: mennyibe hogy te se jársz golyóálló mellényben. Vajon miért nem?
5/21 anonim válasza:
Anyukám is 29 volt mikor elhunyt.
Előtte 3 évig volt kórházban, mindenféle terápiát kapott, sajnos sikertelenül.
Igen, van akinek ennyi az élet.
6/21 A kérdező kommentje:
Igen ennyi. Én csak az élet rövidségére szerettem volna felhívni a figyelmet. Mert sokan könnyelműen tervezgetik, mi lesz X év múlva. Senki sem tudhatja. Láttam elég példát. Megrázó történetek vannak.
2023. jan. 13. 20:22
7/21 anonim válasza:
Ilyen negatív hozzá álással te se számíts sokra. Inkább légy pozitív. Zárt ki ezeket a dolgokat. Amúgy a 40 még nem öreg
8/21 anonim válasza:
Én is februárban leszek 30, habár én teljesen céltalanul élek. Gyakran gondolok arra, hogy milyen lenne elcserélni az életem olyanéval, aki élne, de fiatalon hal meg. Sajna ez tudtommal nem lehetséges.
9/21 anonim válasza:
Rendőr volt, minden évben elhullik 1-2, ezen kár meglepődni. Aki ilyen szakmába megy az tisztában van ezzel, nem kell ez miatt bánkódni.
10/21 A kérdező kommentje:
Ha már a kornál tartunk, 35 felett elkezdik leírni az embereket, erről mások is panaszkodtak. Ami meg a közösségi felületeken megy, elég csak megnézni. Mintha egy 35+os ember már nem számítana embernek.
2023. jan. 13. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!