Hiszel a halál utáni életben?
Elsősorban szeretnék bocsánatot kérni,ha rossz kategóriába írtam) de jövök egy irtó érdekes történettel,ami olyan 10-éves koromban történt.
Elmentünk, a nálam 8-évvel idősebb tesómmal horgászni, és a velem egyidős barátommal. Mivel nagyon meleg volt,egy kicsi vízben,elkezdtünk lubickolni én és a barátom,az unoka tesóm nagy vízben úszott. Mi is ki szerettük volna próbálni milyen nagy vízben úszni,ezért egyre jobban közeledtűnk a nagy víz irányába kézenfogva,aztán hirtelen csak le mentünk a víz alá. Rengeteg vizet nyeltem,de akkor még tudatomban voltam nagyjából egy percig,aztán minden elsötétült,utánna minden vissza játszódott bennem,(mindtha vissza mentem volna a múltba,) láttam magam felülről,hogy apám simogat csecsemő koromban,és azt is ahogyan egy kéz utánnam nyúl a vízbe, és taszít a part felé. Végül magamhoz tértem. Akkor még nem fogtam fel mi történt velem,de így hogy most 18-vagyok,igazán érdekesnek találom. Gondoltam megosztom veletek,hogy ti miként vélekedtek erről az egészről,(az ilyen túl világi témákról) köszönöm ha szántok erre a kérdésre egy pár percet,ugyan is tisztában szeretnék lenni,hogy igazából mi is történt velem. Legyen szép napotok/estétek.
18-F
Nem hiszek benne,hanem tudom hogy van.
Látom a saját karmikus láncolatom,ha jelenlegi fejlődési szintem kitart ebben a testben életem végéig,tudom hol milyen testben kapok új lehetőséget a fejlődésre.
Érdemes lenne Müller Péter: Kígyó és kereszt című könyvét elolvasnod!
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!