Hiszel a halál utáni életben ha meghal a test van lélek?
Van egy egészséges hit, de az életünket nem alapozhatjuk Istenre, egy olyan lényre aki létezik vagy sem..
Senki nem tudja
Abban hiszek, hogy a születésem előtt is végtelen ideig nem léteztem és a halálom után is végtelen ideig nem fogok létezni.
Előtte se féltem, nem? Akkor utána sem fogok.
Ami most van, azzal kell gazdálkodnom, utána vége.
Ezeket senki nem tudja, a vallás azért alakult ki hogy az embereket "terelgesse" valamint megtévessze.
Anno a 10 éves gyerekekkel vivott keresztény hadjárat most meg a meleg party-s, csatorna lemászó politikus hogy jön isten tiszteletéhez? Mennyire hitelesek? Semennyire.
Felesleges rajta gondolkodni, majd eljön az ideje mikor az ágyadon betegen, kiváncsi leszel pár hét múlva mi lesz.
Jól teszed.
Hiszek egy örökkévaló lélekben, amely fizikai formában manifesztálódik, majd a test elöregedése után ismét összeolvad az egységben, ahol már nem létezik tudat.
7 emiatt tartom a földi életett a "megváltó" pokolnak.
Itt még a mennybe is eljuthatsz ha akarsz...ha nem akkor meg reinkarnálódsz.
de igen senki sem tudja biztosra az élők közül mi volt és mi lesz.
Azaz mi volt születésünk elött s mi lesz halálunk után...
Kérdező vannak vallási rendszerek amik jól működnek, a kereszténynél jóval szigorúbb szabályok ellenére.
De szerintem jól döntöttél. keresztény vagy nélkülük is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!