Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális hogy ilyen nagy...

Normális hogy ilyen nagy hatással van rám az itteni ezotéria rovat és hogy minden emberről már a halál jut eszembe?

Figyelt kérdés

A covid úgy bekavart az életembe hogy elmentem spirituális irányba.

Annyi véletlenen jött össze negatív formában amire nincs racionális magyarázat.

Rengeteget olvastam itt az ezo rovatban és azóta hiszek mindenben.

A bűnhődésben, a karmában, a reinkarnacioban….

2 éve ha ránézek az emberekre csak az jut eszembe hogy milyen szánalmasok és milyen megalázó a halál és hogy mindenki hogy ragaszkodik a nyomorult kis életéhez mikor az élet büntetés keleti vallás szerint és mindenki bűnhődni jön ide.

Vannak napok amikor tényleg csak az jut eszembe minden emberről hogy vajon mikor fog meghalni.

Az egyik családtagom is évekkel ezelőtt megmondta hogy ő a földi létben a büntetését tölti. És igaza is van, mert mentális beteg.

Azóta azon gondolkodom hogy miért szaporodnak az emberek ha meg van mondva hogy az élet célja hogy tobbe ne kelljen leszületni.

Van még aki így megvilágosult a covid óta vagy csak nekem üzen valami?

2023. febr. 24. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nem megvilágosultál, hanem megbolondultál te is. Az Ezotéria kategóriát többségében trollok tartják el, akik egymást etetik azzal hogy ki tud nagyobb hülyeséget mondani. Te pedig lesüllyedtél arra az értelmi szintre, mint a laposföldesek és egyéb konteósok, hogy már csak a saját hülyeségedet hallod meg és azzal azonosulsz, a valóságot pedig tagadod.
2023. febr. 24. 20:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azóta az jön le hogy tényleg mennyire küzdenek az emberek a boldogságért meg minden kis vacakért is, de úgyis véges minden, és az életet is jobban meg kéne becsülni, meg úgyis mind meghalunk egyszer, és arra jöttem rá hogy az élet értelme maga a lét, hogy megfigyelünk és vagyunk.
2023. febr. 24. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Pszichológus!
2023. febr. 24. 23:20
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Én nem covid óta. Sokkal előbb. De már sokkal világosabbá lettem ettől.

Ez a bolygó maga a büntetés, nem a fizikai lét. Illetve ez sem büntetés, hanem extra fokozatúra rakott tanulási bolygó a legbetegebbeknek.

Ha valaki saját tapasztalatát büntetésnek éli meg, akkor ő bünteti magát. A mentális betegség csak egy állapot, amivel tanulhatsz. Ha nem lenne az, nem tudna ilyen minőségben tanulni.

Az 3. dimenziós élet egyik célja valóban, hogy többé ne kelljen ide szüless, de ezt hogy oldod meg ha nem tudsz leszületni ide, hogy túlfejlődj innen? Továbbá az élet egyéb célja, annak beteljesítése, amiben nagyon sokszor szerepel utódnemzés.

Ha nem kéne ide születniük, nem születnének. Nem azért nem fognak, mert alul nem nemzenek-e utódot.

Nem létezik büntetés. Isten nem egy balga, fejletlen dedós, mint az országok irányítói. Egyszerűen csak meg kell tanuld amit meg kell, és erre ez a bolygó a megfelelő az olyanoknak, mint mi.

2023. febr. 25. 14:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Jajj miért kellett átrakni ebbe a kategóriába? Én direkt nem itt kérdeztem…..
2023. febr. 26. 12:20
 6/15 A kérdező kommentje:

1, ezzel nagyon vitatkoznék, vannak ott értelmes emberek is és ezért is kezdtem el hinni az ezoteriaban

Semmi más magyarázat nincs az életre minthogy a keleti tanoknak higgyünk és elfogadjuk hogy van aki szenvedni született le és rossz a karmaja.

Nekem nagyon rossz de 3 éve tényleg már egy horrrorfilmben vagyok.

Nincs épelméjű magyarázat arra a sok szarra ami velem történik csak az hogy előző eleteben nagyon sok szart követtem el és most bűnhődök.

3 éve szinte minden nap olvasom az ezo rovatot és egyre mélyebbre süllyedek mert egyre szurrealisabb dolgok történnek velem

2023. febr. 26. 12:29
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
A okostelefonod cseréld le egy gombosra, probléma megoldva. Vagy dobd ki a számítógépet.
2023. febr. 26. 14:17
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Lehet tartani kellene néhány detox napot, és kitisztulna kicsit a tudatod.
2023. febr. 26. 14:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Ti nem értitek…. Azóta világosodtam meg mióta a covid miatt tönkrementem.

Akkor találtam rá erre a fórumra.

Azóta tudom hogy a szerencsétlen életemen a szar karmamnak köszönhető és hogy azért születtem le a földre hogy bűnhődjek.

Mint ahogy a családom több tagja is mivel mentális betegek vagyunk.

Csak nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel. Mert attól hogy már tudom, meg nem fog elmúlni

Sőt csak egyre bizarabb dolgok történnek… nem tudom hogy vessek ennek véget.

2023. febr. 26. 17:22
 10/15 NTBS ***** válasza:
Szerintem nagyon nem.
2023. márc. 2. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!