Nektek mi a véleményetek a Halak jegyű emberekről? Tapasztalatom szerint a fiúk normálisak, viszont a lányok kevésbé. Szinte mindegyik lecsúszott, drogfüggő stb.
Halak vagyok, normális nő, nem drogos, nem lecsúszott.
Álmodozó, érzelemvezérelt, kicsit zárkózott, imádom ami elvont, a megérzéseim másokkal kapcsolatban erősek és hagyatkozom is rájuk akár kapcsolat, akár munkaviszony.
Szívesen csinálok "magányos" tevékenyságet, írás pl. (szeretek írni, gazdag és színes a képzeletem), éneklés.
Gyűlölöm a matekot, a reál dolgokat, mindent, ami földhöz ragadt.
A párom viszont mérnök, realista, penge matekos, stb., de őérte teljesen odavagyok :)
Én is halak (öreg)lány vagyok; a matematika a kedvencem, főleg a geometria. De szeretem a klasszikus irodalmat is, és szívesen barátkozom akárkivel.
Soha nem dohányoztam, drogoztam, vagy ilyesmi. Lecsúszottnak sem tartom magam, bár csóró az vagyok. De nekem nem fontos a tulajdon, a birtoklás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!