Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális hogy ilyen nagy...

Normális hogy ilyen nagy hatással van rám az itteni ezotéria rovat és hogy minden emberről már a halál jut eszembe?

Figyelt kérdés

A covid úgy bekavart az életembe hogy elmentem spirituális irányba.

Annyi véletlenen jött össze negatív formában amire nincs racionális magyarázat.

Rengeteget olvastam itt az ezo rovatban és azóta hiszek mindenben.

A bűnhődésben, a karmában, a reinkarnacioban….

2 éve ha ránézek az emberekre csak az jut eszembe hogy milyen szánalmasok és milyen megalázó a halál és hogy mindenki hogy ragaszkodik a nyomorult kis életéhez mikor az élet büntetés keleti vallás szerint és mindenki bűnhődni jön ide.

Vannak napok amikor tényleg csak az jut eszembe minden emberről hogy vajon mikor fog meghalni.

Az egyik családtagom is évekkel ezelőtt megmondta hogy ő a földi létben a büntetését tölti. És igaza is van, mert mentális beteg.

Azóta azon gondolkodom hogy miért szaporodnak az emberek ha meg van mondva hogy az élet célja hogy tobbe ne kelljen leszületni.

Van még aki így megvilágosult a covid óta vagy csak nekem üzen valami?

2023. febr. 24. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
NTBS, téged pont rengeteget látlak az ezo rovatban, szóval te aztán megérthednéd amit okozott bennem…
2023. márc. 2. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Én természettudományos végzettséggel rendelkezek, de még én is elismerem a probléma jogosságát. A materiális tudomány ezzel nem foglalkozik. Azt mondják, hogy mindennek a jó oldalát lásd és ha nem így teszel, akkor beteg van és kezelésre van szükséged pont

Az ősi vallások álltak a legközelebb az igazsághoz. Ezek az újhullámos filozófiák sem látják valós mélységében a dolgokat. Amit régen mondtak az az igaz. Szerintem ez a hely egy börtönbolygó. De akár ez az univerzum is lehet hogy azért üres és nem találunk benne mást, mert ide a problémás lelkelet zárják a világ magasabb rezgésű részeiből. Nehéz azt elfogadni, hogy egy karmánk van amit itt majd javítani kell, hiszen a világ is olyan természetű, hogy a negatív szellemi cselekményeket erősíti. Azt jutalmazza, ha valaki rosszat tesz másoknak. Az erősebb marad életben a jó meg elpusztul. Akkor tartanak tőled a munkahelyen is ha látják, hogy a gyengékkel hogy elbánsz és akkor félnek tőled és hagynak békén. Aki gyenge azt eltapossák lásd politika is. Így nehéz spirituálisan fejlődni, meg ha ki kell valamit javítani egy lelki karmát így hogy tudod?

Viszont azt is látni kell, hogy a szüleink, nagyszüleink ennél sokkal nagyobb nehézségek tömkelegében is életben tudtak maradni és gyermeket nevelni. A nagymamáim mesélik, hogy szétbombázták a házaikat, éhezés, nyomor volt. Egy ruhájuk volt. Átment rajtuk a német hadsereg aztán az orsz. Megerőszakolták a lányokat / fiatalokat is/ a katonák, elvitték a kuporgatott élelmiszert ami mellett éheztek. És mégis felnevelték a gyerekeket és feldoglozták a lelki traumákat. Miközben a kezükkel mostak, főztek alapanyagokból és nem volt szórakoztató elektronika. Na ezt add össze!

2023. márc. 13. 09:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Tanácsom.

Relax..

Szerintem hallgass több Bon Jovi-t meg barátkozz Snup Doggal.

ès kezdetnek ,,, Kell egy hááz lent az óceán partján ,majd ha vègleg visszavonultam..

2023. márc. 13. 11:24
 14/15 A kérdező kommentje:

Viszont azt is látni kell, hogy a szüleink, nagyszüleink ennél sokkal nagyobb nehézségek tömkelegében is életben tudtak maradni és gyermeket nevelni. A nagymamáim mesélik, hogy szétbombázták a házaikat, éhezés, nyomor volt. Egy ruhájuk volt. Átment rajtuk a német hadsereg aztán az orsz. Megerőszakolták a lányokat / fiatalokat is/ a katonák, elvitték a kuporgatott élelmiszert ami mellett éheztek.

Én ezt megértem, de rajtam ez Bem segít.

Gyogyuserfuggo vagyok, már a házból sem nagyon tudok kimenni.

Már szinte ez az egyetlen hely ahova el tudok menekülni, ez a fórum.

Arról nem is beszélve hogy nincs meg egy olyan család mint az enyém hogy csak a sopankodast kell hallgatni 0/24…

Atkokrol hablatyolnak egész nap, meg bőgnek és összefognak ellenem

Másrészt hiába próbáltam itt is beszélni arról hogy olyan mintha egy rossz filmben lennék, olyan mint egy nagyon rossz szappanoperában és mennyire szürreális dolgok történnek velem 3 éve….

Senki nem hisz nekem

2023. márc. 22. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Te is tudod, ha mindezt elmeséled az embereknek, 10 közül 9 pszichiátert fog javasolni számodra.

1 fő agya felfő, ő 1 orvosi eset.

De te ezt úgy fogod fel, hogy mindenki bolond, csak te vagy normális.

Normális felfogás ez?

2023. dec. 15. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!