Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:35
1 2
 11/14 Grimfox ***** válasza:
Ez talán nem elég pontos, és ugyan jelen idejű a kijelentés, de a jövőre utal. A jövőben leszel egyre jobb. Lehet, hogy egy rövidebb szuggesztió teljes jelen időben jobb lenne. Például "Tökéletesen alkalmas vagyok a munkámra". Vagy "tökéletesen elvégzem a munkámat". Ez is igazítja a mély berögződéseket ahhoz, amit ideális munkavégzésnek érzel. Viszont a mostban van, nem pedig a jövőben. Próbáld ki meditációs zene nélkül is, mert az valamennyit elvon a figyelmedből. Hagyd, hogy az ismételgetett szuggesztióra összpontosuljon a figyelmed, és a tested magától ellazuljon. Avagy eleve ellazult állapotból kezdj. Nekem így sokkal hatékonyabbak szoktak lenni az ilyen önszuggesztiók.
2023. ápr. 1. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Az elme kicsit olyan mint egy izom, ha használod, folyamatosan feladatokat adsz neki, tornáztatod, akkor fel tudja venni ezt a sémát, és gyorsan, ügyesen oldja meg a feladatokat. Ha elhanyagolod, akkor ellustul, elkényelmesedik, és idő kell neki amíg felrázódik. (Nem magáról az IQ-ról van szó, az amennyire tudni lehet, született "érték")

Szóval ha úgy érzed hogy ezt akarod, akkor csináld, nagy eséllyel működni fog a dolog, de nem várhatsz el azonnali eredményt, 1-2 év minimum a programozás alapszintjének a magabiztos elérése is. Ezt rá kell szánni.

Az EGO némileg hasznos, de tényleg gyengíteni kell, és meg kell tanítani az elmét, hogy az a "cél" amit te meghatározol neki, ne pedig a kifogásokat keresse.

Az elme teljesítménye fokozható, ha meditációban ragyogó, hófehér fényt vizualizálsz az agyadra, és "pulzáltatod" a szervet, megnöveled, összecsökkented, pár másodpercenként.

2023. ápr. 1. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan vágyhatsz és végethetsz irodai munkákat is.

sokszor gyári munkásból lesz irodista. azok úgyis jobban értik a dolgokat.

sok irodista talál ki gyári munkásoknak dolgokat. sajnos pont olyasmiket, amikkel csak hátráltatják a munkásokat.

ezért is jobb ha egy fizikai munkásvól lesz irodista.

az is munka, meló. azt is meg kell csinálni és bizony azokért is kap pénzt az ember.

szerintem előbb ezt kell megbeszélned, kibeszélned valakivel és ezt kell megerősítened magadban.

szerintem kicsit akadékoskodik a tudatod stb. ezzel. hiszen írtad is.

szerintem kicsit többett számítógépezz. akár wordpad, exel stb. mondjuk egy munkabeosztást, munka megosztást. meglátod az is sok meló. vagy grafikon szerkesztés, vagy munkabér kiszamolás, főleg azok esetében, akik gyerektamogatásosak, valamilyen leszázékolt, adó kedvezményes, táppénzes stb.

ez mind mind olyan munka, mint a fizikai, csak ez agymunkásabb.

2023. ápr. 1. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem oldja meg a problémádat a pozitív megerősítés, ez nem az ok.
2023. ápr. 5. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!