Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett abban a házban?

Mi lehetett abban a házban?

Figyelt kérdés

A régi, kertes házunkról van szó. Talán azzal kezdődött az egész, hogy 4éves korom körül egy éjjel megjelent egy lény az ágyam mellett. Egyedül voltam és nagyon megijedtem. Aztán álmaim voltak ezzel a gonosz tekintetű entitással és nagyon gyakori volt, hogy éreztem a jenenlétét. Azt éreztem, hogy valami megbújt a házban, szobában és figyel, hogy bármikor rámtámadhat. Ez sokszor olyan erős érzes volt, hogy kimenekültem. Voltak a háznak pontjai, ahol erősebben érzékeltem, máshol szinte egyáltalán nem. Odakint általában nagyobb biztonságban éreztem magan. Az érzés, hogy ott van "valami", többnyire hirtelen és kiszámíthatatlanul jött. Egyik pillanatban vidáman játszottam, másik pillanatban jött ez a fenyegető jelenlét érzés és menekültem.

Volt olyan, hogy hazaértünk anyuval, vidámak voltunk. A nagyszoba ablak mellett kellett elhaladnunk, és akkor hirtelen megtorpantam, mert úgy éreztem, ott vannak ezek a gonosz, sötét lények az ablaknál (odabent) és nem mertem ott eljönni.

Történt ott velem néhány furcsa baleset is. Gyakran volt ott mindenféle bajom, életveszélyben is voltam többször is ott.

Hasonló jelenlét érzés más lakóhelyemen is volt, de főként másabb formában és a "balesetes" időszak elmúlt. Jelenlegi lakhelyemen is vannak hasonló problémák, de másabb sémákkal.

Szüleim ebből semmit nem tapasztaltak.

2023. márc. 13. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen entitás lehetett. A gyerekek látják a szellemeket, egyéb entitásokat, árnyembereket. Ők másik síkon, másik dimenzióban vannak. Most mi a helyzet? Érzékelsz valamit? Lehet, hogy melléd van rendelve, nem biztos hogy gonosz. Miből gondoltad?
2023. márc. 13. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Hozzámrendelve?? Isten őrízz! Remélem nem.

Azóta máshol lakok rég, de a jelenlétet ugyanúgy szoktam érzékelni és nem tűnik jónak. Történtek itt fura dolgok, parajelenségek a lakásban.

Az hogy lehet, mit jelenthet, ha hozzám van rendelve.

Gyerekkoromban amúgy nem nagyon beszéltem a dologról, mert volt bennem egy "tiltás", hogy nem szabad, mert akkor valami rossz fog történni. Nem tudom, honnan szedtem ezt, egyszerűen tudtam. Nem tudom, ez számit-e valamit.

2023. márc. 13. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Elég érdekes, amit írsz. Vannak ilyen őrzők, meg tanítók, akik mellénk vannak rendelve születésünk óta. Közbe szoktak lépni ha baj van, vagy valami fenyeget, vagy rossz úton jársz akkor terelgetnek. De nem biztos, mert azt írtad féltél, így lehet csak egy gonosz entitás, egy szellem, vagy vándor szellem.
2023. márc. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!