Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett? Szándékosan...

Ez mi lehetett? Szándékosan hogy lehetne átélni?

Figyelt kérdés

Régi történet, vagy 20éves,de ma eszembe jutott, így megkérdezem.

Történt egyszer, hogy egy teljesen átlagos, nyugis nyári napon kimentem az erkélyre levegőzni,nézelődni.

Semmi különösre nem gondoltam.

Aztán hirtelen jött egy fura érzés, nehéz szavakba önteni. Hirtelen mintha szó szerint kitágult volna a tudatom és valahogy egyszerre tudtam mindent, nem volt kellemetlen, sőt, jó érzés volt, olyan, mintha az a bizonyos "szürke köd", amit szerintem legtöbben éreznek és egyfajta tompult gondolkozást okoz, ez pár pillanatra eltűnt és megkönnyebbülés volt ezt érezni.

Leginkább a tudatos álomhoz, tiszra álomhoz tudnám az érzést hasonlítani, csak ébrenlétben. Ott volt előttem a nyárfa és pontosan tudatában voltam minden egyes levelének,és miközben bár nem láttam, tudtam azt, hogy anyu a sarki bolt előtt áll bicajjal és egy ismerősével beszélget(mikor hazaért, kiderült, hogy az adott idöpontban valóban találkozott pontosan ott egy ismerőssel és leálltak beszélgetni) . Mintha minden történésnek egyszerre lettem volna tudatában és bármelyikre ráközelithettem.

Nem keverendő a dejavuval.

Abban az időszakban még párszor előfordult ez a tapasztalat, aztán azóta sem.

Sajnos nehéz jobban körülírni. Nagyon szeretném elsajátitani.

2023. márc. 3. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Megélted az eggyéválást, amit a Mennyei próféciában is említenek. (Könyv is, film is.) Vannak tudatmódosító szerek - már ha ilyeneket be akarsz vetni - amikkel ez elérhető, bár nem nagyon javasolt.
2023. márc. 3. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A napi rutin unalmassá vált talán.
2023. márc. 3. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindenféle szerektől óvakodom. Akkoriban sem szedtem semmit, mármint még gyógyszert sem.

Ezt az eggyéválást nem nagyon értem. Mitől van ez? A Mennyei prófécia miféle film?

2023. márc. 3. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
3: gagyi film
2023. márc. 3. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!