Mit láttam az égen? Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Ma este a sötét égbolton egy nagyon fényes pontot láttam, olyan volt mint a sarkcsillag
De viszont villogott a fénye így nem lehetett az. Arra gondoltam lehet hogy repülő vagy valami hasonló, de egyáltalán nem modult a helyzetéből.
Mi lehetett az égen?
2023. márc. 3. 22:00
1/5 anonim válasza:
Egy csillag volt. Néha úgy tűnik hogy a csillagok villognak, a Föld légköre miatt.
"A csillagokból származó fény villog, amikor a nagy sűrűségű légkörrétegről az alacsonyabb sűrűségű rétegre halad át."
2/5 anonim válasza:
Ufó volt,rád kacsintott,te vagy a kiválasztott.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
Főleg 1nek. Igen, akkor biztosan csillag volt. Csak nem tudtam hogy néha villognak.
Köszönöm
2023. márc. 4. 13:37
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csillag volt. Nem messze az esthajnalcsillagtól láttad? Én is évekig figyeltem. Egyszer hirtelen fogta magát és elindult, el is tűnt hamar.
5/5 anonim válasza:
Én egyszer egy olyat hallottam az interneten, hogy állítólag van olyan, hogy egy csillag szétrobban mert már "idős", és ha távol van akár hónapokig vagy annál is több ideig láthatjuk a fényét, amit csak egyhelyben álló, villogó pontnak látunk az égen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!