Ijesztő élményem volt, mi lehetett ez?
Tegnap este a 2 kiscicám evett, játszott a konyhában. 5 és 6 hónaposak, még kicsik, tapasztalatlanok. 3 hónapja laknak nálam, együtt mentettem őket az utcáról. Ezalatt a 3 hónap alatt semmi ilyet, még csak hasonlót sem tapasztalhattak nálam.
Egyszer csak mindkettő felnézett a játékból és egyszerre kapták oda a fejüket gyors mozdulattal az ajtó tetejére, MINDKETTŐ EGYSZERRE.
Ezután mereven, csodálkozva, izgatottan nézték azt a pontot.
Én odanéztem, hogy mit néznek, de nem volt ott semmi. Se egy bogár, se egy pók, se egy repülő akármi, kis rovar.
Megpróbáltam a szemük elé tenni a kezem, hogy kizökkentsem őket, de kissé idegesen kinéztek mögüle, mintha azt mondanák, hogy hagyjad már, hadd nézzük!
Utána egyszerre, gyorsan átfordították a fejüket az ellenkező irányba, az ablak ELÉ. Nem az ablakra, mint mikor bogarat néznek, hanem elé, ahol közlekedünk. És továbbra is izgatottan, mereven figyeltek. Még a szemük is kikerekedett.
Aztán szintén egyszerre, lassan követtek egy vonalat a szemükkel az ablak előtt.
Én úgy megijedtem!! Még soha nem csináltak ilyet!
Kérdezgettem, hogy mit láttok? Ki van itt??
De én nem láttam, nem tapasztaltam semmit.
Egyszer csak megint mindkettő egyszerre MELLÉM NÉZETT! Akkor pánikba estem. Gyorsan elléptem onnan, és kétségbeesve kérdezgettem, hogy ki van itt???
Semmi más nem történt, csak a macskák viselkedése volt furcsa.
Hozzá kell tennem, hogy anyukám másfél éve halt meg, de álmodtam vele, amiben azt mondta, hogy áprilisban vele leszek. A férjem pedig nemrég lett rosszul (még a macskák előtt), még folyik a kivizsgálás, még nem tudjuk, mi a baja, az is rejtélyes, nem egyértelmű.
Nagyon félek, hogy mit láthattak a macskák.
Lehet valami állat a falakban. Volt egy ilyen sztori, hogy egy macska évekig folyamat bámulta a mosogató környékét. Miután meghalt és nem őrizte, kibukkant egy egér onnan :D
De persze lehet anyud az xD Áprilisban taliztok, azazakkor majd meghalsz? Aztán majd te kísérted a macskákat.
Elementálok-tündérlényeket pl. vonzza minden örömforrás, játékosság (pozitív energia)..nem kell mindentől betojni fognak látni más dolgokat is,hozzá kell szokni.
Másfél év alatt legalább egyszer volt már április és nem értem az összefüggést..Aztán férjed eüs összeomlása is hogy jön ide..Talán be van oltva,az is pont olyan rejtélyes dolgokat tud produkálni..
Az én macskám egy csendes nyári délelőtt a radiátoron szunyókált, az ablak alatt. Én mellette álltam, a fésülködő asztalkám előtt.
A macsek hirtelen levetette magát a radiátorról és meredten bámulni kezde az ablak felső részét egy ponton és lassan hátrált. Oda néztem, de akárhogy nézegettem, semmit sem láttam ott. Szép idő volt, napos, szélcsend, semmi sem mozdult, semmi sem zajongott.
Ha szél van, az szokta zörgetni a redőnyt, de azzal nem foglalkozik a cica, azt mar rég megszokta. Ha madár vagy bogár lenne, azt nem rémülten meredten bámulja, hanem izgatott lesz, elakarja kapni, nem pedig félősen elhátrál.
Akkor eléggé rámhozta a frászt.
Aztán nagy nehezen elengedte a dolgot majdnem egészen az ajtóig hátrálva ment, le nem véve arról a pontról a szemét, végül megfordult és kisétált, de még hátranézett. Fura volt...
Az meg többször is előfordult, hogy kaparta a szobaajtót, hogy kiakar menni, de mikor kinyitottam neki, akkor megtorpant. Idegesen csapkodta a farkát, bámult bele a sötétbe
És inkább mégsem ment ki. Ez akkor volt a legparább, mikor éjszaka kapart, hogy kimenne, én lusta votam villanyt kapcsolni, úgy nyitottam ki neki, erre ő ledermedt és nem ment ki, visszahátrált. Csuktam is be az ajtót, mint a huzat...
Nappal nem csinálta ezt, de sötétedés után már sokszor láttam rajta, hogy mintha félne közlekedni a lakásban. Ha a szomszédok zajai miatt félt volna, attól félt volna nappal is. Amúgy én is érzem, hogy nem teljesen oké valami ebben a lakásban, történt már sok fura dolog itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!