Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Meditacios zenét hallgattam, kozbe mantráztam a célomat,alig telt el par perc elér erős égést kezdtem el érezni a torkomban, mi lehetett ez?
2023. márc. 31. 21:35
 2/14 anonim válasza:
69%
A mantra hatása
2023. márc. 31. 21:41
 3/14 Grimfox ***** válasza:
40%
Nem biztos, hogy egészséges a hangodra összpontosítani az akaratodat. Akár árthatsz is vele magadnak.
2023. márc. 31. 21:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem hangosan mondtam a mantrát csak magamban
2023. ápr. 1. 04:38
 5/14 Grimfox ***** válasza:
73%
Biztos, hogy van összefüggés a gyakorlat, és az érzet között? Lehet, hogy meg kellene ismételni a gyakorlatot, és megfigyelni, hogy ismét jelentkezik e.
2023. ápr. 1. 06:48
 6/14 A kérdező kommentje:

Azt meg hogy érted hogy árthatok magamnak?

Lehet hogy csak egy fantomérzés volt amit az ego csinált mert nem akarja hogy ezt mantrázzam

Mert amikor abbahagytam pár perc mulva el is múlt

Pedig csak olyan mantra volt hogy legyek jobb a munkámban

2023. ápr. 1. 08:43
 7/14 Grimfox ***** válasza:
100%

Az csak akkor lett volna érvényes, ha hangosan mondod ki az ismételt mondatot. Ha magadban ismétled, akkor akkor nem a hangodra összpontosul az akaratod, hanem a gondolataidra.

Az ego akarja, hogy mantrázz. Bár ez inkább amolyan önszuggesztió, nem mantra, illetve nem mantrának hangzik. A mantra egyfajta imádság, többnyire szimbolikus formában. Ha azt ismételgeted, amit el akarsz érni, az önszuggesztió. Ezt az ego végzi, hogy a tudattalant befolyásolja. Inkább a tudattalan az, ami ellenállhat az ilyen szuggesztióknak.

Le tudod írni, hogy pontosan mi volt a mondat, amit ismételgettél? Lehet a megfogalmazásban hiba volt, és emiatt némi feszültség keletkezett az éber tudatod(ego), és a tudattalanod között.

Ez pedig csak egy ötlet, de a torokfájás jelezheti azt, hogy mi a hiba, ami miatt nem úgy teljesítesz a munkádban, ahogy szeretnéd. Ha a torok fáj, az lehet a kommunikáció zavara, vagy az, hogy nem tudsz rendesen szót érteni a munkatársaiddal. Ez tényleg csak ötlet, nem biztos dolog.

2023. ápr. 1. 08:58
 8/14 NTBS ***** válasza:
0%
Kezdődő betegség.
2023. ápr. 1. 09:16
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

A kommunikáció, akár hangos szó, akár belül rezegtetett szó, akár kép, a torokcsakra energetizálódásával történik. A kommunikáció "központja" a torok energiaközpont. Ezt aktiváltad. A forróságnak nincs jelentősége, ha másfajta fájdalom jelentkezik, akkor egy blokk lehet, így nem gond.

Ahová az energia áramlik ott nyomást, hőt, vibrálást lehet érezni.

A fájdalom jelzi az elakadásokat, szűkületeket.

2023. ápr. 1. 09:35
 10/14 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy teljes 180 fokos fordulatot akarom hogy vegyen az életem, világéletembe gyárakba dolgoztam 2-3 műszakba, a rohadék apám gyerekkoromba szinte belesulykolta a tudatalattimba, hogy a munka az csak fizikai munka, aki irodába dolgozik az ingyenélő, naplopó, egész nap semmit nem csinál, persze csak irigykedett rájuk hogy "könnyebb" munkával több pénzt keresnek, mint ő

Aztán most meg programozást tanultam, bár nagyon szenvedek vele, sajnos a 20 év rabszolgaságban (gyári munkába) töltött idő alatt az egóba ivódott hogy mi a fenét akarok én irodai munkát, azok nem dolgoznak, amikor csak a fizikai munka a munka, mit képzelek én magamról, hogy irodai munkával akarok pénzt keresni

És hát az ego az ellenségem lett, folyton olyan gondolatok járnak a fejembe, hogy vissza kéne mennem gyárba dolgozni, mert egész nap zúg a fejem a sok agyalástól, hogy munkával kapcsolatba mit hogy kéne megoldani, nem vagyok én ehhez hozzászokva, már a tanfolyam is kínszenvedés volt számomra, valószínű azért mert egész életembe nem használtam az agyam, mert ugye a gyári munka az robot munka, ott nem kell gondolkodni, itt meg kell, méghozzá nagyon sokat

És hát a rabszolga egóm ezt nem hagyja, én pedig már nem akarok visszamenni gyárba dolgozni, ezért gondoltam, hogy mély meditációba talán meg tudom változtatni a munkához való hozzáállásomat, hogy azt mantrázom magamban, hogy "Napról napra egyre jobb és jobb vagyok a mostani munkámban"

2023. ápr. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!