Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Spirituálisan mi lehet az...

Spirituálisan mi lehet az oka, hogy mindig is rossz volt a látásom?

Figyelt kérdés

4 évesen kancsaltság miatt műtöttek.

Sohase láttam a táblát az iskolaban, hiába ültem legelöl. Matekból sokszor buktam. Átmentem, de az érettségim matekból nem ment, többi tantárgyból ment.

Minden évben más híres kórházba, magán klinikákon jártam, de senki sem tudta megmondani, hogy miért rossz a látásom. Mindig más adatok lettek és ct, mr stb. mind jó eredményt mutattak. nem vagyok cukros sem, azt is mindig nézetek.

31 éves vagyok. szeptemberben kaptam meg a -6-os lencséket -2,5 cilinderrel.

Most már az sem jó. Nagyon romlott most, szerintem vagy 2 dioptriát.

mindig borzalmasan stresszes volt az életem. most kevésbé.

mindig szedek A,E vitaminokat, szemkapszulákat, szemcseppeket.

Lelkileg elfogadtam h rossz vagyok matekból és h nincs meg miatta a matek érettségim, vagyis nincs érettségim, mert úgysem fog sohase menni a matek h letegyem.

nem érdekel már a múlt, nem érdekel már az aljas emberek stb.

Régebben sokat szenvedtem ezektől. sokat szenvedtem.

Láttam már szellemeket, démonokat, földönkívülieket, minden rosszat. Jót sohase, de nincs kedvem már ezen siránkozni.

Valaki esetleg tudna valami támpontot írni, hogy spirituálisan mi lehet a gond?

2023. márc. 24. 03:00
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
a masodik pzichológus látogatasom a családi problémáim kioldasa miatt volt és nem a matek miatt. meg ugye tudni akartam h szerintük nincs e skizofréniám stb. még alvásmegvonási agyi vizsgálatok is voltak. meg más agyi vizsgálatok is. semmi gondot nem mutatott.
2023. márc. 29. 18:17
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy két alkalom alatt nehezen állapítanak meg valamit, de ha tényleg nincs semmi amit megállapításának, akkor lehet hogy mégis megpróbálnám az imát. Nem hiszem hogy önző lenne segítséget kérni. Ha tényleg dolgokat látsz és nincs más magyarázat, akkor biztos hogy azt akarnák, hogy ne kérj segítséget, hogy maradhassanak. De természetesen úgy cselekszel, ahogyan jónak látod. Ha már minden mást megpróbáltál csak ezt nem, akkor miért is ne tehetnél egy próbát.
2023. márc. 29. 18:35
 43/49 A kérdező kommentje:
ez igaz.
2023. márc. 29. 19:38
 44/49 A kérdező kommentje:

de senkinek se lett jobb látása az imától. biztos sokan imátkoztak már ilyesmiket. anyu is rákos lett és hiába imátkozott csak egy kis jobb eredményért...aggódott, hogy a tüdejére is megy és hát ott is lett átét. csontok, vese stb.

tehát szerintem ez nem jó út. szerintem az imátkozás nem jó döntés. a megérzéseim ugyan azok, mint amiket felírtam.

ha az embernek baja van, a saját útjait kekl bejarnia és nem holmi istenségnek imátkozni.

úgyis mibdenkit lesz@r az isten. főleg ha annyi rosszat hagy a világon. bocsi, de ezt inkább nem.

2023. márc. 29. 19:42
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mit tudsz tenni kérdező?
2023. márc. 29. 20:08
 46/49 A kérdező kommentje:

hát még olvasnám mások tanácsát.

nem értem h minek kell mindig mindenhol ráerőltetni az imátkozást és a kereszténységet.csak a kereszténységben van imátkozás.

2023. márc. 29. 20:13
 47/49 anonim ***** válasza:
50%

Nem csak kereszténységben létezik, de szerintem is butaság.

[link]

2023. márc. 29. 21:56
 48/49 A kérdező kommentje:

pár napig kicsit duplán láttam. a dupla látaskor valamelyik oldalt lehet látni a dupla tárgyat stb. én felfelé láttam. de most jobb lett a látásom, a legkisebb dioptrias lencsém jó.

-4-es.

amúgy 4 féle szemcsim van, 4 különböző lencsével.

még gobdolkozok amiket írtatok. akkor valami gondolkotásmód lehet talán a ludas.

2023. márc. 30. 15:51
 49/49 anonim ***** válasza:
0%

Jah biztos rosszul gondolkodsz azért van kettős látásod XD

Ekkora bohócot.

2023. márc. 31. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!