Spirituálisan mi lehet az oka, hogy mindig is rossz volt a látásom?
4 évesen kancsaltság miatt műtöttek.
Sohase láttam a táblát az iskolaban, hiába ültem legelöl. Matekból sokszor buktam. Átmentem, de az érettségim matekból nem ment, többi tantárgyból ment.
Minden évben más híres kórházba, magán klinikákon jártam, de senki sem tudta megmondani, hogy miért rossz a látásom. Mindig más adatok lettek és ct, mr stb. mind jó eredményt mutattak. nem vagyok cukros sem, azt is mindig nézetek.
31 éves vagyok. szeptemberben kaptam meg a -6-os lencséket -2,5 cilinderrel.
Most már az sem jó. Nagyon romlott most, szerintem vagy 2 dioptriát.
mindig borzalmasan stresszes volt az életem. most kevésbé.
mindig szedek A,E vitaminokat, szemkapszulákat, szemcseppeket.
Lelkileg elfogadtam h rossz vagyok matekból és h nincs meg miatta a matek érettségim, vagyis nincs érettségim, mert úgysem fog sohase menni a matek h letegyem.
nem érdekel már a múlt, nem érdekel már az aljas emberek stb.
Régebben sokat szenvedtem ezektől. sokat szenvedtem.
Láttam már szellemeket, démonokat, földönkívülieket, minden rosszat. Jót sohase, de nincs kedvem már ezen siránkozni.
Valaki esetleg tudna valami támpontot írni, hogy spirituálisan mi lehet a gond?
csak szeretném kideríteni h miért rossz a látásom ha a legjobb orvosok sem tudjak.
spiritualis önvédelmi technikakat tanultam.
Theeathe Healinges tanfolyamon is voltam.
sajnos azért nem tudok matekot tanulni mert két munkahelyem van, folyton dolgozok. esténként ha van erőm még tanulgatok könyvekböl plussz matekoázis.
epilepsziás rohamaim voltak gyerekkoromban matekórán és dolgozatkor is. kórházba kerültem, felmértek. nem mentettek fel, mert megkérdezték h volt e valami traumam. mások azt hazudták h kilökték őket a vonatról a szüleik és megkapták a felmentést. mindegyik ezt hazudta. én nem akartam hazudozni. ja a szüleik kilökték a vonatról...persze és egészségesen élnek.kiröhögött az a négy gyerek h hülye vagyok hazudozni.
kôdzi. rövid látó vagyok és egyforman rossz a látásom.
szeretek rajzolni, ennyi pozitív látásom van a vilagról. szeretek írni is és megírom amik történnek velem, tehat a rossz dolgokat így pozitívumként meg tudom élni h legalább leírhatom. kitalált dolgokat, novellákat is írok.
Akkor spirituális szempontból nem tudsz megküzdeni a világgal, el zárkózól Tőle, nem akarsz tudni róla, befele fordulsz főleg, ha csak a rajz a pozitív dolog, mivel ki menekülést jelent a valóságból.
Nem rossz dolog rajzolni, művész vagyok, de kifele is kell figyelni közben.
Inkább keress rá a gugliban,mert rengeteg ilyen oldalt találsz: "betegségek lelki okai" vagy szimbolika..
9,10,14-es válaszok hasznosak a többi meg vagy hülye hozzá vagy csak trollkodik,fogadd meg..
Szimbolika :D az... és a többiek a hülyék, mi?
Tán nem kéne minden ezo bullshitet elhinni, nem gondolod?
Aki ennyire hülye, az megérdemli hogy ne lásson normálisan.
azért vagyok hülye, mert szeretném tudni h mi baja van a látasomnak?
mindent megpróbáltam hbkiderítsék és csak ez irányban is érdeklődök.
ami fent van neten lelki bajok, azok nem túl hitelesek. anyunak gerincferdülése volt és több helyen is az volt h a lelki baja az h másoknak árt ahol tud. na ez totál nem volt jellemző anyura.
Köszönöm a válaszokat, még írhattok. Az a baj h nagyon régen rajzoltam, mert sok a dolgom. Most is lakásfelújítás stb.
Ha rossz a látásom akkor biztos nem látok, nem veszek észre valamit.
Külső nézelők szemszöge is fontos. Hiszen egy veszekedésben is fontos egy harmadik, negyedik vagy ötödik fél szemszöge, véleménye.
Privátban is írtak. Sok olyan dolgot is írtak, amikről egyáltalán nem is gondolkoztam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!